Vasile Blaga: USL e cea mai TOXICĂ alianţă. E măcinată de lupte pentru supremaţie şi pentru bani

de:
30 nov. 2013
0 Afișari
Vasile Blaga: USL e cea mai TOXICĂ alianţă. E măcinată de lupte pentru supremaţie şi pentru bani

Vasile Blaga a spus, la Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, că „cea mai toxică” alianţă politică de după anul 1990 este USL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Este măcinată de lupte interne pentru supremaţie. Nu se ştie cine e şeful, cine e mai tare, Ponta, Antonescu. Sunt măcinaţi în lupte interne pentru bani. Au peste 75 la sută în Parlament, stăpânesc, ca satrapii, cele mai importante administraţii publice româneşti, dar din nefericire, minciunile din campania electorală li se întorc în cap. Că discutăm de nivelul de trai, că discutăm de locuri de muncă, de Roşia Montană, de gaze de şist, toate li se întorc în cap”, a spus preşedintele PDL, citat de Mediafax. 

Blaga a mai spus că USL promitea un milion de locuri de muncă şi că acum, aceştia nu sunt în stare să le păstreze pe cele lăsate de guvernarea PDL, întrucât faţă de anul trecut şomajul a crescut, fiind pierdute peste 77.000 de locuri de muncă.

„Ce s-a întâmplat? Nu numai că nu au crescut încasările la buget, dimpotrivă, dar 111.000 de firme româneşti au dispărut de la 1 ianuarie până la 1 noiembrie. Din prea cinstitul Guvern Ponta pe 15 i-a luat DNA şi ANI, iar restul sunt atât de profesionişti încât s-a speriat şi domnul Vanghelie, care s-a întrebat cum de Dan Şova este ministrul marilor proiecte când nu a condus doi oameni în viaţa lui”, a spus Blaga.

El a mai spus că Guvernul USL a început proiectul regionalizării, iar premierul Victor Ponta, când a fost pe la Putna, zicea că vrea o regiune Bucovina, dar că acestuia „i-a trecut repede” şi după două zile, la Ploieşti, a spus că nu se poate şi că trebuie o regiune Dobrogea.

Totodată, Vasile Blaga a arătat că prin proiectul de buget pentru anul 2014, în care nu este nicio măsură de creştere economică, Victor Ponta continuă programul de sărăcire a populaţiei pentru că PSD vrea ca oamenii să stea cu mâna întinsă către stat.

Cookies