Vasile Blaga: Emil Boc s-a înscris mai degrabă într-o fundătură, nu într-o fundație

de:
09 feb. 2014
2 Afișari
Vasile Blaga: Emil Boc s-a înscris mai degrabă într-o fundătură, nu într-o fundație

„Dl. președinte Boc s-a înscris într-o mișcare. Cât de populară este ea, apreciați dumneavoastră”, a spus Vasile Blaga la Digi24, referitor la anunțul făcut de Emil Boc referitor la înscrierea sa în Fundația Mișcarea Populară.

 Vasile Blaga a precizat că a aflat de la televizor despre această decizie a lui Emil Boc și nu au avut anterior discuții pe această temă. Totuși, președintele PDL a recunoscut că nu sunt incompatibilități între a fi membru PDL și primar din partea PDL, pe de o parte, și a face parte dintr-o fundație, pe de altă parte, arătând că și primarul Aradului, Gheorghe Falcă, este de anul trecut înscris în Fundația Mișcarea Populară.

Întrebat dacă Emil Boc ar putea fi exclus din PDL, Vasile Blaga a subliniat că nu a fost niciodată adeptul excluderilor, în afara unor situații extreme. Liderul PDL a cerut să nu i se dea gestului lui Emil Boc o importanță mai mare decât o are. „Îl privește!” a spus Vasile Blaga, dar a admis că aceste aspecte vor fi luate în discuție în forurile de conducere ale partidului.

Cookies