Vasile Blaga, audiat de procurorii DNA

de:
19 sept. 2016
0 Afișari
Vasile Blaga, audiat de procurorii DNA

În urmă cu două săptămâni, fiind în concediu domnul chestor Popa (Liviu Popa, n.r.), eu l-am rugat să ia maşina – pentru că este Diesel, din 2011 şi trebuie mişcată – şi a avut un accident uşor la Braşov. S-a deschis, cum este şi normal, un dosar penal şi au fost date legate de când am maşina, unde stă maşina, lucruri de genul acesta„, a spus Vasile Vlaga, după ce a dat declaraţii la DNA.

Întrebat despre accident, Vasile Blaga a spus că a fost uşor, fiind spart un far şi îndoită bara de direcţie a maşinii sale, conduse atunci de Liviu Popa.

„Eu l-am rugat, în permanenţă, când poate, pentru că ştiu de înseamnă dacă nu mişti o maşină un an de zile, eu merg de două- trei ori pe an acolo, şi e Diesel, aşa că l-am rugat pe el să o ia„, a adăugat Blaga.

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, Liviu Popa, a fost implicat, în 5 septembrie, într-un accident de circulaţie pe centura municipiului Braşov, unde a intrat cu autoturism pe contrasens, în depăşirea unui autotren, şi a lovit o altă maşină, care venea din sens opus.

Cookies