Vărul lui Marian Vanghelie, arestat preventiv

de:
14 mart. 2015
1 afișări
Vărul lui Marian Vanghelie, arestat preventiv

Pentru ceilalti trei inculpati din dosar ICCJ a dispus cercetarea sub control judiciar, anunta Hotnews.ro.

Astfel, instanta suprema a hotarat ca soferul lui Vanghelie, Adrian Murgoci, directoarea Economat Sector 5, Laura Ciocan, si sotul acesteia, Sorin Ciocan, toti retinuti joi de procurori, pentru 24 de ore, sa fie cercetati sub control judiciar.

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. Sambata, in jurul orei 8.30, primarul a fost dus la Arestul central al Politiei.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, in timp ce Mircea Niculae este acuzat de complicitate la luare de mita si de spalare de bani, iar Adrian Murgoci, Laura si Sorin Ciocan sunt acuzati de favorizarea faptuitorului si marturie mincinoasa.

Masurile preventive luate in cazul primarului Marian Vanghelie si a celorlalti patru inculpati nu este definitiva si poate fi contestata tot la instanta suprema.

Cookies