ARHIVA B365

Varujan Vosganian demisionează din PNL

„Ca un raspuns colegial la solicitarile dumneavoastra, primiti, prin prezenta, demisia mea din noul PNL”, a scris Vosganian pe site-ul personal, într-o postare intitulată „Catre conducerea Partidului National Liberal”.

Într-o scrisoare adresată, vineri dimineaţă, senatorilor liberali şi obţinută de Mediafax co-preşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că respingerea cererii de încuviinţare a începerii urmăririi penale pentru senatorul Varujan Vosganian nu poate rămâne fără urmări politice şi că îi este greu să accepte ”drumul greşit” ales de o parte dintre senatorii PNL.

Gorghiu precizează că i-a cerut lui Vosganian demisia din PNL, iar dacă acest lucru nu se va produce, atunci va propune excluderea acestuia din PNL.

”I-am cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar în cazul în care acest lucru nu se va produce, voi propune excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal. De asemenea, luni, voi fi prezentă la şedinţa grupului parlamentar al senatorilor PNL, pentru a a stabili împreună modalitatea prin care accidentul politic petrecut pe 12 februarie să nu se mai repete vreodată”, afirmă Gorghiu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button