Vârstnicii din Sectorul 6 pot beneficia de recuperare medicală gratuită sau cu reducere

de:
22 nov. 2012
0 Afișari
Vârstnicii din Sectorul 6 pot beneficia de recuperare medicală gratuită sau cu reducere

Tipuri de servicii socio-medicale de recuperare:

terapie ocupaţională,

kinetoterapie,

gimnastică medicală,

masaj terapeutic,

hidrokinetoterapie

fizioterapie

Pachetul social de servicii de recuperare constă în6 ore x 3 terapii ( terapie ocupaţională, kinetoterapie, gimnastică medicală, masaj terapeutic, tehnici yumeiho, fizioterapie şi hidrokinetoterapie), stabilite în funcţie de recomandările medicului de familie şi a medicului balneofizioterapeut.

Persoanele adulte cu certificat de încadrare în grad de handicap, cu domiciliul legal pe raza sectorului 6, pot beneficia gratuit de servicii socio-medicale, conform recomandărilor medicului de familie şi a medicului balneofizioterapeut. De asemenea, persoanele vârstnice cu domiciliul legal pe raza Sectorului 6 –  pot beneficia de maxim două pachete de servicii socio-medicale de recuperare pe an, conform recomandărilor medicului de familie şi a medicului balneofizioterapeut, în funcţie de venitul pe membru de familie după cum urmează:

persoanele cu un venit de până la 705 lei/membru de familie, vor beneficia de servicii gratuite/maxim 2 pachete de servicii socio-medicale de recuperare pe an;

persoanele cu un venit situat între 706 lei – 1000 lei/membru vor achita 30% din costuri ;

persoanele cu un venit situat între 1001 lei – 1500 lei/membru vor achita 50% din costuri ;

persoanele cu un venit situat între 1501 lei – 2000 lei/membru vor achita 70% din costuri ;

persoanele cu un venit de peste 2000 lei/ membru vor achita costurile serviciilor furnizate, integral.

Cei interesaţi de accesarea acestor servicii pot depune o cerere de admitere la Complexul de Servicii Sociale „Floare Roşie” din str. Floare Roşie nr.7A. După depunerea cererii, beneficiarul va întocmi dosarul social cu actele solicitate.

Cookies