Vara s-a răzgândit, și-a luat vremea de plajă și-a plecat din București. Vine un weekend cu temperaturi scăzute și cu cer înnorat. ANM: Maximele vor fi de 17 grade Celsius

17 apr. 2024
616 afișări
Vara s-a răzgândit, și-a luat vremea de plajă și-a plecat din București. Vine un weekend cu temperaturi scăzute și cu cer înnorat. ANM: Maximele vor fi de 17 grade Celsius
Vara s-a răzgândit, și-a luat vremea de plajă și-a plecat din București. Vine un weekend cu temperaturi scăzute și cu cer înnorat. ANM: Maximele vor fi de 17 grade Celsius | Sursă foto: Unsplash

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) ne anunță că după ce am avut parte de zile de vară în București, urmează un weekend în care vremea va fi ceva mai rece. Astfel că, maximele din zilele de vineri, sâmbătă și duminică nu vor depăși 17 grade Celsius.

ANM a transmis prognoza pentru zilele următoare

În acest final de săptămână temperaturile vor fi aproape de cele normale pentru această perioadă din an, anunță ANM. Astfel că, vremea va fi ceva mai rece decât în săptămânile precedente.

Cu toate astea, metrologii ne anunță că în zilele de weekend nu vor avea parte de ploi, chiar dacă cerul va fi acoperit de nori.

Vineri

Maxima termică din București va fi de 17 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte înnorat, iar vântul sufla moderat. Conform prognozei actuale, rafalele de vânt vor avea o viteză aproximativă de 24 km/h.

Pe timp de noapte, temperatura scade considerabil. Astfel că, bucureștenii vor avea parte de o minima termică de 6 grade Celsius.

Vremea de weekend în București

În zilele libere, locuitorii Capitalei sunt sfătuiți să se îmbrace ceva mai gros. Chiar dacă nu avem parte de averse, cerul se va menține înnorat și vântul va sufla destul de puternic.

Sâmbătă

Prima zi de weekend va fi cea mai rece din intervalul 19 – 21 aprilie 2024. Maxima termică înregistrată ca fi de 15 grade Celsius. Cerul va fi înnorat, iar vântul bate puternic. Viteza medie a rafalelor va fi de aproximativ 48 de km/h.

Pe timp de noapte, minima termică ajunge la 7 grade Celsius. Cerul se menține înnorat, însă vântul se mai domolește. Astfel că, viteza medie a rafalelor va fi de aproximativ 24 km/h.

Duminică

Chiar dacă cerul va fi în mare parte noros, vom avea parte și de câteva raze de soare pe ici-colo. Maxima termică a zilei va fi de 17 grade Celsius. Vântul bate moderat, viteza medie a rafalelor fiind de 32 km/h.

Pe timp de noapte, minima termică scade până la 6 grade Celsius. De asemenea, meteorologii anunță că vom avea parte și de ploi. Cerul se înnorează, iar vântul bate moderat, viteza fiind de 33 km/h.

Cookies