Vara asta, ne putem plimba cu lebedele pe lacul din Parcul Drumul Taberei. Zeci de ambarcațiuni vor fi disponibile din luna mai

26 apr. 2023
2122 afișări
Vara asta, ne putem plimba cu lebedele pe lacul din Parcul Drumul Taberei. Zeci de ambarcațiuni vor fi disponibile din luna mai
Vara asta, ne putem plimba cu lebedele pe lacul din Parcul Drumul Taberei. Zeci de ambarcațiuni vor fi disponibile din luna mai. Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6 a anunțat că bucureștenii vor putea să iasă la plimbare cu lebedele pe lacul din Parcul Drumul Taberei. Startul sezonului de plimbări pe apă se va da la jumătatea lunii mai.

Bucureștenii vor putea să se plimbe pe lacul din Parcul Drumui Taberei cu lebedele

Angajații de la Administrația Comercială Sector 6 au scos ieri, 25 aprilie, diferite ambarcațiuni pe lacul din Parcul Drumul Taberei de care bucureștenii și turiștii se vor putea bucura începând cu 15 mai.

Aceștia au făcut teste pentru a se asigura că toate ambarcațiunile funcționează.

S-au făcut teste, pentru a se asigura că funcționează fără probleme.

Avem trei lebede cu pedale, opt bărci noi și 19 hidrobiciclete. Vi le punem la dispoziție începând din 15 mai, când dăm startul unui nou sezon de plimbări pe apă, a transmis Primăria Sectorului 6 pe pagina de Facebook.

Pe durata anotimpurilor calde, pe lacul din Parcul Drumul Taberei se organizează diverse activități pentru recreerea locuitorilor din Sectorul 6.

Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADPDU) a anunțat, la sfârșitul lunii martie, umplerea cuvei cu apă a parcului.

În ultima perioadă, meteorologii au anunțat ploi, vânt și temperaturi destul de scăzute, însă la primele raze de soare care au ieșit printre nori, bucureștenii s-au bucurat de plimbări lungi prin parcuri.

Este important ca voi să petreceți timp de calitate acasă, la noi, în 6! Să avem cu toții o primăvară bună, care se ne umple sufletul de bucurie!🙂, a transmis PS6.

Întregul proces de umplere a cuvei, au transmis cei de la administrația publică, a durat în jur de o săptămână. Totodată, de pe data de 1 mai 2023, angajații din cadrul Administrației Comerciale Sector 6 vor relua agrementul pe lac.

Astfel că, în zilele însorite și calde, bucureștenii vor putea face plimbări cu barca pe lac pentru a se relaxa.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies