Vara asta, mergem la teatru pe acoperișul TNB, acolo unde, cândva, ne adunam pe terasa „La Motoare”. Biletele se vor vinde exclusiv online

25 iun. 2024
10765 afișări
Vara asta, mergem la teatru pe acoperișul TNB, acolo unde, cândva, ne adunam pe terasa „La Motoare”. Biletele se vor vinde exclusiv online
Vara asta, mergem la teatru pe acoperișul TNB, acolo unde, cândva, ne adunam pe terasa „La Motoare”. Biletele se vor vinde exclusiv online | Sursa foto: Agerpres

Teatrul Național din București deschide Stagiunea de vară pe acoperișul clădirii, unde iubitorii de teatru sunt invitați să ia parte la numeroase spectacole, concerte și filme.

Se deschide Amfiteatrul în aer liber pe acoperișul TNB

Amfiteatrul în aer liber de pe acoperișul TNB se deschide pentru iubitorii de teatru cu Stagiunea de vară, în cadrul căreia vor avea loc spectacole, concerte și proiecții de filme.

Când orașul intră în vacanță, noi vă dăm întâlnire pe acoperișul Teatrului Național, la Amfiteatrul în aer liber, pentru a deschide împreună Stagiunea de vară! V-am pregătit o ofertă atrăgătoare și relaxantă. Vă așteptăm să petrecem această vară cu întâlniri, spectacole, concerte, filme și seri de neuitat.

Amfiteatrul în aer liber este o scenă unică în țară, un loc la 24 metri deasupra Pieței Universității. Aici, de la jumătatea lunii iulie și până în septembrie, bucureștenii și nu numai sunt invitați sub cerul nopților de vară pentru a lua parte la numeroase evenimente. Organizatorii au pregătit un program nocturn incitant și variat.

Concerte, spectacole de teatru și dans, filme de colecție sau cele mai recente producții cinematografice, întâlniri cu artiști, vor putea fi văzute și trăite, în această vară, sub cerul înstelat al Bucureștiului, la Amfiteatru TNB.

Biletele la evenimentele din Amfiteatru se pot cumpăra exclusiv online.

Evenimentele desfășurându-se în aer liber, în caz de ploaie, spectatorii trebuie să știe că:

  • Dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.
  • Dacă ploaia începe în timpul reprezentației, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului.

Pe acoperișul TNB a funcționat, în urmă cu mulți ani, celebrul club din Capitală și terasa sa, „La Motoare“.

Lăptăria lui Enache și terasa „La Motoare“ s-au închis în 2011 pe perioada lucrărilor de consolidare de la TNB, urmând să fie deschise după 28 de luni, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, potrivit Adevărul.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies