Vânzătorii ambulanți din Cartierul Rahova, sancționați de Poliția Locală. Au fost depistate și amendate 20 de persoane

17 oct. 2022
5084 afișări
Vânzătorii ambulanți din Cartierul Rahova, sancționați de Poliția Locală. Au fost depistate și amendate 20 de persoane
Vânzătorii ambulanți din Cartierul Rahova, sancționați de Poliția Locală. Au fost depistate și amendate 20 de persoane / Sursă foto: Facebook-Comunicare Primăria Sector 5

Vânzătorii ambulanți din Cartierul Rahova au fost amendați de Poliția Locală a Sectorului 5. Controalele au avut loc în această dimineață, iar polițiștii au depistat 20 de persoane ce practicau comerț ambulant neautorizat.

Vânzătorii ambulanți din Cartierul Rahova, amendați de Poliția Locală

Primăria Sectorul 5 a anunțat că a fost desfășurată o acțiune pentru combaterea comerțului stradal neautorizat din zona Rahova. Astfel că, au fost efectuate controale pe mai multe străzi din apropierea Pieței Nicky Scorpion. Iată care sunt acestea:

  • Strada Glicinelor,
  • Strada Buzoieni,
  • Șoseaua Alexandriei numărul 2-20.

La această acțiune au luat parte 8 agenți locali din cadrul cadrul Serviciului de Ordine Publică, 5 polițiști locali din cadrul Serviciului Operațiuni Rapide și 15 agenți din cadrul Secției de Poliție 19.

Marfa a fost confiscată

În urma acțiunii ce control efectuată de Poliția Locală Sector 5 au fost depistate 20 de persoane ce făceau comerț ambulant fără a avea autorizație. Astfel că, agenții de poliție i-au sancționat contravenționale pe aceștia, conform actelor normative în vigoare.

Pe lângă amenzile primite, mărfurile pentru care nu exista o dovadă a proprietății au fost confiscate de către polițiști.

O acțiune similară a avut loc și în Sectorul 2 al Capitalei. Aici, echipe mixte formate din: agenți ai Serviciului Control Comercial, Disciplina în Construcții și Circulație Rutieră au efectuat controale.

Au fost verificate:

  • Legalitatea funcționării agenților economici,
  • Depistarea agenților economici, construcțiilor provizorii și a autovehiculelor ce ocupă domeniul public în regim neautorizat.

Acestea acțiuni de control au avut loc pe parcursul unei săptămâni. În total, au fost date 15 amenzi în valoare de 20.600 lei.

Cookies