Vântul face ravagii în Capitală: copaci și stâlpi de electricitate, prăbușiți pe carosabil

18 sept. 2022
1395 Afișari
Vântul face ravagii în Capitală: copaci și stâlpi de electricitate, prăbușiți pe carosabil
Vântul face ravagii în Capitală: copaci și stâlpi de electricitate, prăbușiți pe carosabil Sursă foto simbol: Inquam Photos / Bogdan-Ioan Buda

Vântul puternic din Capitală face ravagii. Echipele ISU au avut în acest final de săptămână numeroase misiuni în București și Ilfov, deoarece mai mulți copaci s-au rupt și au căzut peste mașini și rețele electrice.

Vântul face ravagii în Capitală

Zeci de copaci din București au fost dărmați de rafalele puternice. Până la acest moment pompierii din Capitală și din Ilfov au avut mai mult de 20 de misiuni.

Intervenim pentru gestionarea situațiilor de urgență apărute ca urmare a intensificării vântului în București și Ilfov. Sunt peste 20 de cazuri în care am intervenit pentru îndepărtarea copacilor căzuți și a elementelor de construcții desprinse de vânt. Nu sunt persoane rănite. Situația este în dinamică, transmite ISU București – Ilfov, conform Agerpres.

Copacii au căzut atât pe carosabil, cât și peste mașini, peste case sau chiar peste oameni. Din fericire, până acum nu există persoane rănite, anunță ISU.

Vântul puternic a determinat prăbușirea unor:

  • Stâlpi,
  • Copaci,
  • Bucăți din clădiri.

Un om a fost prins sub un copac

Un om a fost prins sub un copac care s-a prăbușit din cauza vântului. Accidentul a avut loc în zona Gorjului, conform Antena 3. Din fericire, bărbatul a reușit să iată de sub trunchiul de copac și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a plecat pe picioarele sale.

Brigada Rutieră a blocat Șoseaua Berceni, începând de la intersecția cu Metalurgiei. Motivul este că din cauza rafalelor de vânt, au început să se desprindă bucăți de policarbonat din clădirea IMGB.

Astfel de incidente au existat și în Sectorul 1. Aici mai mult copaci au căzut pe casele oamenilor și le-au distrus gardurile. Nici în această cauză nu au fost înregistrate victime.

Cookies