ARHIVA B365

Decizia ÎCCJ: Marian Vanghelie RĂMÂNE ÎN AREST PREVENTIV

UPDATE 18:40 Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis marți ca primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, să rămână în arest preventiv, în dosarul în care este cercetat de procurorii DNA pentru corupție, anunță Agerpres.

Magistrații au respins o contestație a lui Vanghelie, după ce el primise o decizie nefavorabilă pe 21 mai privind înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Marian Vanghelie a fost arestat pe 14 martie, într-un dosar în care este acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani.

Marian Vanghelie a contestat la Instanța Supremă decizia judecătorilor care i-au respins cererea de a fi cercetat în arest la domiciliu. Unul dintre motivele invocate de acesta este că iubita sa, Oana Mizil, este însărcinată şi trebuie să aibă grijă de ea, informează România TV.

Până acum, primarul suspendat al Sectorului 5 nu a reușit să schimbe măsura arestului cu cea a controlului judiciar ori cu arestul la domiciliu.

Marian Vanghelie se află în arest de pe 14 martie fiind acuzat de procurorii DNA pentru spălare de bani, abuz în serviciu și luare de mită, fapte săvârșite din 2007. Edilul ar fi dat contracte unor firme, în schimbul cărora ar fi primit un procent din sumele respective.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button