Vanghelie vrea să candideze la conducerea PSD Bucureşti

de:
18 iul. 2011
0 Afișari
Vanghelie vrea să candideze la conducerea PSD Bucureşti

Întrebat dacă va candida la conducerea organizaţiei de Bucureşti, în caz că vor avea loc astfel de alegeri, Vanghelie a spus că nu se va da în lături, noteaza Realitatea.NETOricând. Dacă se vor face alegeri (la PSD Bucureşti, n.r.), evident că voi candida fără nicio problemă. Pe noi ne interesează să câştigăm toate cele şase primării şi primăria Capitalei, să câştigăm consiliul general„, a declarat Vanghelie.

Despre îndepărtarea lui de la conducerea PSD Bucureşti, primarul sectorului 5 a declarat: „Cred că s-au înţeles tot felul de lucruri, cred că nu s-a explicat foarte clar ce s-a întâmplat. Că s-a stabilit un consiliu de coordonare nu mă afectează. M-am simţit un pic jignit, dar, pe fond, ceea ce face un om, capacitatea lui de muncă, nu poate să i-o ia nimeni. Eu în primul rând sunt membru de partid”, a spus Marian Vanghelie.

De la sfârşitul lunii iunie, Marian Vanghelie nu mai conduce organizaţia PSD Bucureşti, decizia fiind luată în şedinţa Comitetului Executiv al PSD. Filiala PSD de Bucureşti este condusă în acest moment de preşedintele PSD, Victor Ponta.

Cookies