Vanghelie spune că se îndrăgosteşte în fiecare zi

Vanghelie spune că se îndrăgosteşte în fiecare zi

Marian Vanghelie şi Lavinia Şandru au participat la demararea proiectului prin care autorităţile doresc să transforme Parcul Izvor în Pădurea Îndrăgostiţilor. Vanghelie şi Şandru au întârziat 45 de minute, relatează Mediafax.

Primarul Sectorului 5, îmbrăcat în costum gri, cu cămasă albă şi cravată de culoare roşie şi încălţat cu pantofi negri lucioşi, a început să dea semne evidente de oboseală când, cu lopata, a început să pună pământ în groapa unde a fost plantat copacul. Când i s-a cerut să spună ce copac plantează, Vanghelie a avut un moment de ezitare, Lavinia Şandru venindu-i în ajutor: „Este un platan frumos”.

Liderul PSD Bucureşti a spus că anticipează cum va redacta presa evenimentul: „«Vanghelie a venit la cravată şi costum, cu pantofi negri lucioşi, a încercat să planteze un platan, dar s-a dovedit că nu are condiţie fizică şi acum stăm să urmărim să vedem dacă va creşte sau nu va creşte, în funcţie de cât de sufletist este domnul Vanghelie»”, a spus primarul Sectorului 5.

Întrebat dacă şi-ar fi dorit, când era mic, să fie jurnalist, el a răspuns că a visat să fie aviator:

„Nu mi-am dorit să fiu nici jurnalist, nici politician, dar în viaţă nu-ţi iese ceea ce-ţi doreşti, ci ce ţi se întâmplă. Aviator – asta mi-am dorit când eram copil. Unii îşi doresc fotbalist, aviator… fiecare îşi doreşte câte ceva. Viaţa face să nu ţi se întâmple ceea ce-ţi doreşti. Dar nu-mi pare rău de ceea ce mi s-a întâmplat, pentru că voi avea timp să mă ocup de foarte multe personalităţi marcante din viaţa politică”, a spus liderul PSD.

Vanghelie a admis că nu are condiţie fizică, deoarece nu s-a „proiectat pentru chestia asta”. „Dacă e nevoie să vin pentru muncă fizică, mă puneţi în ring cu cineva, mă antrenez o zi şi îmi spuneţi dacă sunt bun sau nu sunt bun. Nu am mai ţinut minte ziua exactă. Ştiam că e de Ziua Europei, dar nu ştiam când pică. Nu ştiam nu că data, nu ştiam… nu am ritmul zilelor”, a continuat edilul.

Social-democratul a mai afirmat că nu  prea a fost la ţară, pentru că nu a avut rude în mediul rural, dar că se simte ca în perioada practicii agricole, când, la Olteniţa, unde a stat doi ani, mergea la cules de ardei capia. „Aici cred că am ghinion”, a adăugat Vanghelie, lopata lui întâmpinând greutate. „Nu vă împiedică pe dumneavoastră o bucată de pământ mai tare”, i-a spus o jurnalistă. „Tu ai fi bună la noi, la PSD, unde se înţeapă adversarii. Nu am ajuns încă la îngropat, dar…”, a replicat, râzând, liderul social-democrat.

Vanghelie a mai spus, plecând de la ideea Pădurii Îndrăgostiţilor, că în fiecare zi se îndrăgoşte dacă vede o fată frumoasă:

„Şi azi am văzut (o fată frumoasă – n.r.). Sunt două tipuri de dragoste: familia – o anumită dragoste şi a te îndrăgosti, dacă-ţi place, în fiecare zi la muncă, este altceva. Nu amestecăm lucrurile unele cu celelalte, că nu iese nimic bine. Dacă amesteci lucrurile în viaţă, nu reuşeşti să faci nimic”.

Rugat să spună de cine s-a îndrăgostit luni, el a evitat un răspuns, dar a ţinut să precizeze că nu îi plac băieţii, ci femeile:

„Pădurea îndrăgostiţilor vine în întâmpinarea copacilor pe care domnul Videanu i-a scos şi încercăm să venim complementar. E un lucru bun pentru că încercăm nu doar să punem nişte copaci ca să facem o poză… avem aici şi Administraţia Parcurilor, care ne-a ajutat să facem ceva ce să rămână. Cu cât parcul ăsta ia un contur mai frumos, cu atât lucrurile sunt mai bine-venite”, a opinat Marian Vanghelie.

De asemenea, el a mai spus că, în general, românii sunt romantici şi sentimentali.