BAZAR

Vanghelie şi iubita sa Oana Mizil, surprinşi în ipostaze tandre în public

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie şi iubita sa, Oana Mizil, şi-au arătat iubirea chiar la Vanghelionul organizat la Romexpo, iar fotografiile au fost postate pe reţeaua de socializare Facebook chiar de Oana Mizil.

Cuplul este destul de controversat în presa ultimilor luni, mai ales că din decembrie sunt anchetaţi de Agenţia Naţională de Integritate. ANI a declanşat procedura verificării averii primarului sectorului 5, Marian Vanghelie şi a deputatului PSD Oana Niculescu Mizil. Verificările au fost demarate după ce inspectorii de integritate au primit informaţii că Marian Vanghelie şi Oana Niculescu Mizil nu şi-au trecut în declaraţiile de avere mai multe sume de bani. Aceste suspiciuni au fost calificate de primarul Sectorului 5 drept „o glumă proastă”.

Iubita primarului Marian Vanghelie de la Sedctorul 5, Oana Mizil, apare în clasamentul celor mai bogaţi parlamentari, având numai bijuterii de 850.000 de euro, după cum menţionează aceasta în propria declaraţie de avere. 

Proaspăt aleasă deputat în Colegiul 23 din Sectorul 5 al Capitalei din partea USL, Oana Mizil se numără printre beneficiarii creditelor acordate în dosarul fraudelor bancare de 85 milioane de euro, potrivit unor surse implicate în anchetă. Iubita primarului Vanghelie ar fi luat un credit de la una din băncile fraudate pentru achiziţionarea unui apartament într-un bloc cu bulină roşie, în centrul Capitalei. După ce a primit banii de la bancă, Oana Mizil nu a mai plătit nicio rată la împrumutul bancar. 

Citeşte şi Ce cadou de milioane îi face Vanghelie iubitei sale. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button