ARHIVA B365

Vanghelie pleacă din nou în America

În acest fel, Marian Vanghelie răspunde invitaţiei American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) de a participa la lucrările unei conferinţe ce se desfăşoară sub patronajul preşedintelui SUA, respectiv a premierului israelian, respectiv „Policy Conference 2011”, se precizează într-un comunicat de presă remis de PSD Bucureşti.

Cu prilejul vizitei, delegaţia social democraţilor va onora şi invitaţia formulată de National Democratic Institute pentru o dezbatere referitoare la implementarea politicilor de integrare a comunităţii rome.

Şeful PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a mai mers o dată în SUA la începutul acestui an când s-a întâlnit cu primarul din Washington şi cu consilierul lui Barrack Obama pe probleme de urbanism. După vizita în America, Vanghelie a anunţat că va căuta finanţare pentru construcţia Eco cartierului ANL Ghencea promovat de şefa Ministerului Deyvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, în Sectorul 5 al Capitalei.

Recent, Vanghelie l-a însoţit pe vicepreşedintele grupului socialist din Parlamentul European, Hannes Swoboda, într-o vizită la o grădiniţă şi o şcoală din cartierul Ferentari, prilej cu care şeful PSD Bucureşti le-a explicat copiilor că ziariştii acre îi supără trebuie bătuţi.

Vanghelie


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button