Vanghelie nu va candida la Primăria Generală, ci tot la Sectorul 5, spune Ponta

de:
12 apr. 2011
0 Afișari
Vanghelie nu va candida la Primăria Generală, ci tot la Sectorul 5, spune Ponta

Victor Ponta a precizat ca organizaţia PSD Bucureşti va trebui să-l susţină pe Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, dacă se va lua o decizie a USL pentru susţinerea candidaturii actualului edil-şef.

Trebuie s-o facă, dacă nu, tot dânsul va fi candidat (n.r. – Sorin Oprescu). Dacă organizaţia Bucureşti nu are un candidat mai bun, ceea ce mă îndoiesc, cel puţin astăzi nu l-am văzut . (n.r. – Marian Vanghelie) cred că va candida tot la Sectorul 5. O spun eu şi o s-o vrea şi domnul Vanghelie. Aşa funcţionează, ne înţelegem foarte clar şi organizaţia Bucureşti nu trebuie să mai fie o problemă pentru PSD, ci un sprijin. De destule ori a fost o problemă„, a subliniat liderul social democrat.

Liderul PSD a punctat că, în acest moment, în sondaje, nici Cristian Popescu Piedone, nici Andrei Chiliman nu au susţinerea majoritară a bucureştenilor. Pe de altă parte Victor Ponta a precizat că, din punctul său de vedere, dacă se ajunge la un acord, Sorin Oprescu ar fi un foarte bun candidat al USL pentru Primăria Capitalei, păstrându-şi independenţa şi neînscriindu-se nici în PSD, nici în PNL sau în PC.

Preşedintele PSD a precizat însă că nu este vorba despre o înţelegere pe acest subiect, acordul discutat cu actualul primar general referindu-se doar la susţinerea acordată proiectelor pentru Bucureşti din partea consilierilor USL.

SURSA: Realitatea.NET

Cookies