ARHIVA B365

Vanghelie,la poliţie,în prima zi din an.”A fost un an mai complicat,cu experienţă desăvârşită”.VIDEO

Marian Vanghelie le-a spus jurnaliştilor că a petrecut Revelionul în familie, alături de fetiţa lui, şi şi-a exprimat încrederea că noul an va fi unul pozitiv. „Am petrecut Revelionul intr-un cadru familiar… M-am jucat cu asta mica, cu fetiţa, am facut poze cu ea, cred ca a stiut ca e 12 noaptea ca la fara 5 s-a trezit, nu stiu cum ca asta a fost momentul…. Am aprins si eu artificiile, luminitele, ca ei îi plac foarte mult luminitele din pom si de prin casa”, a povestit Vanghelie, citat de romaniatv.net.

Cu ce ganduri a intrat in 2016? „Cu ganduri pozitive. Speram sa se schimbe lucrurile în aceaastă tara si sa consideram ca vor fi alte etape care trebuiesc necesare pentru ca tara sa functioneze si nu ceea ce s-a intamplat pana acum.

Sper că va va fi un an pozitiv pentru mine. A fost un an mai complicat, cu experienta desavarsita, dar speram ca ceea ce urmeaza sa fie pozitiv”, a spus Vanghelie.

Întrebat dacă i-a lipsit Vanghelionul, fostul edil a spus: „Nu stiu cat mi-a lipsit mie, dar cred ca le-a lipsit multor bucuresteni. Aseara m-am uitat din 3 mesaje unul era: indiferent unde suntem nu e ca la Vanghelion…”

Vezi şi: Udrea,la poliţie,în prima zi din an.În 2016 vrea „un an mai liniştit, cu mai puţine provocări”.VIDEO


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button