ARHIVA B365

VANGHELIE îi amenință pe Ponta și Oprea cu DNA-ul după percheziţiile de la Primăria Sectorului 5

PERCHEZIȚII PRIMĂRIA SECTOR 5. „Poliţiştii au sigilat birourile şi se aşteaptă percheziile la Direcţia de Asistenţă Socială, subordonată consiliului local. Are personalitate juridică. Nu sunt fonduri europene, sunt fonduri acordate de la bugetul local. Se verifică legalitatea documentelor şi aşa mai departe. Mi se pare un lucru firesc”, a declarat Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, potrivit stiripesurse.ro.

PERCHEZIȚII PRIMĂRIA SECTOR 5. Edilul suspectează că este vorba despre o anchetă comandată politic, chiar de la vârful Guvernului, motiv pentru care ameninţă cu plângeri la DNA.

CITEȘTE ȘI: PERCHEZIȚII la Primăria Sectorului 5.Funcționari acuzați de abuz în serviciu. Vizat și VANGHELIE 

„Domnul Oprea este supărat că am spus anumite lucruri despre dânsul, domnul Ponta este supărat că am spus anumite lucruri despre dânşii. Îi asigur pe cei doi domni că vom face toate diligenţele şi, dacă vom simţi că sunt abuzuri politice, vom cere DNA să verifice dacă există vreun act de corupţie. Cred că actul de corupţie este pornit de la domnul Oprea, obişnuit să facă tot felul de intervenţii în justiţie”, a afirmat Vanghelie.

„Daca există anchetă normală, noi dăm tot concursul. Eu nu am o problemă daca instituţiile statului vor să mă întrebe dacă există suspiciuni sau reclamaţii. Eu vă pot spune că nu este nimic ilegal în această Direcţie de Asistenţă Socială. Am mai fost verificat. O să fac o cerere să fiu verificat pentru ultimii 4 ani, 6 ani. Nu am o problemă, ştiu exact ceea ce fac, de aceea mi-am permis să fac afirmaţii despre prim-ministru şi ministrul de Interne”, a mai declarat primarul Sectorului 5, la B1 TV.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button