GREEN CITY

Vanghelie: Funcţia mea se numeşte Marian Vanghelie

Vanghelie a spus că PSD Bucureşti avea nevoie de un mesaj de unitate şi de echilibru înaintea campaniei pentru alegerile locale.

„Vreau să arăt că nu sunt legat de nicio funcţie. Funcţia mea se numeşte Marian Vanghelie şi cred că colegii mei de la Capitală aveau nevoie de un echilibru. Am vrut să dau dovadă de el şi de aceea o să demonstrez că vom câştiga alegerile în Bucureşti puternic, aşa încât nu îi vom lăsa să răsufle pe cei de la Bucureşti nici dimineaţa, nici seara, nici noaptea”, a spus el, citat de Mediafax.

Întrebat cum vede numirea Ecaterinei Adronescu în funcţia pe care el a deţinut-o până acum şase luni, Vanghelie a răspuns: „Constat că partidul în ansamblu recunoaşte expertiza mea. Nu s-a pus problema în partid, nici în interior, nici în exterior, ce pot să fac eu din punct de vedere managerial şi din punctul de vedere al campaniei electorale”.

CEX a numit, miercuri, cu unanimitate de voturi, o nouă conducere interimară la PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu fiind preşedinte interimar, Marian Vanghelie preşedinte executiv interimar, iar Eugen Bejinariu secretar executiv interimar.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button