Vanghelie, dat jos de la conducerea PSD Bucureşti

de:
27 iun. 2011
0 Afișari
Vanghelie, dat jos de la conducerea PSD Bucureşti

Marian Vanghelie nu mai conduce organizaţia PSD Bucureşti. Decizia a fost luată în şedinţa Comitetului Executiv al social democraţilor din această seară. Filiala din Capitală a Partidului Social Democrat este condusă în acest moment de preşedintele PSD Victor Ponta.

Potrivit surselor Realitatea TV, Comitetul Executiv (CEx) naţional al PSD a acceptat prin vot propunerea făcută de Victor Ponta, de înlăturare a lui Marian Vanghelie de la conducerea filialei PSD Bucureşti.

Ponta ar conduce interimar filiala PSD Bucureşti.

Potrivit primelor informaţii, lui Vanghelie i s-ar reproşa relaţia cu PDL, lucru ce ar fi creat tensiuni în PSD, şi, pe de altă parte, rezultatele slabe ale PSD Bucureşti.

Victor Ponta a declarat, la ieşirea de la CEx, că decizia este strict organizatorică. El a explicat că organizaţia Bucureşti va fi condusă de un birou de coordonare.

Organizaţia de Bucureşti, pentru perioada preelectorală, va fi condusă de un birou provizoriu de coordonare. Din acesta vor face parte cei patru vicepreşedinţi ai partidului, care sunt membri ai organizaţiei de Bucureşti: Corina Creţu, Rodica Nasar, Ecaterina Andronescu şi Marian Vanghelie, doi foşti preşedinţi ai partidului, Ion Iliescu şi Adrian Năstase, iar eu voi fi preşedintele coordonator al acestui birou„, a declarat Victor Ponta.

El a precizat că motivele care au stat la baza acestei decizii ţin de management intern, însă nu a vrut să facă publice aceste motive, spunând că şi-a explicat propunerea în faţa CEx, care a votat.

Ponta a spus că nu are nimic să-i reproşeze lui Vanghelie în mod public.

Cookies