Vanghelie, căutat pe Facebook de primarul Washingtonului

de:
15 ian. 2011
0 Afișari
Vanghelie, căutat pe Facebook de primarul Washingtonului

„Am o invitaţie de la primarul de la Washington. Cred că este o chestie normală între primari. M-a căutat pe Twitter, pe Facebook. Vrea să fie prieten cu mine. De ce nu? Dacă sună într-un anumit fel că primarul de la Washington invită un primar de la Bucureşti, de ce nu ar suna, şi că domnul Obama l-ar invita pe Băsescu, la fel?”, a spus Vanghelie.

Primarul sectorului 5 a spus că lucrează la acest „proiect” de un an de zile. „Deci nu m-a chemat cineva şi mi-a zis «Hai, Vanghelie! Vrei să te plimbi şi tu pân’ la Washington?» Eu nu am făcut parte dintre cei care am fost interesat de a mă plimba pe-afară, doar aşa, ca idiotu’, să mă duc să mă plimb să văd un stat. N-am timp nici măcar pe banii mei personali să mă duc şi nici în concedii n-am fost plecat, pentru că n-am avut timp”, a explicat el.

Marian Vanghelie a continuat afirmând că au existat mai multe întâlniri înainte de punerea la punct a vizitei. „Prima întâlnire a fost, aşa.., pozitivă. A doua întâlnire pot să zic că a fost constructivă. Cred că a treia întâlnire care am avut-o, i-am capacitat. Nu ştiu, prin felul meu… Să ştiţi că există oameni care sunt foarte pregătiţi profesional în diplomaţie şi există oameni care au carismă şi ştiu să capaciteze într-o negociere anumite lucruri. Pot să capacitez oamenii. Relaţiile umane sunt cele mai importante”, a dezvăluit primarul Sectorului 5.

Cookies