Vanghelie: Asta e, Victor îl vrea pe Sorin la Capitală

de:
12 apr. 2011
2 Afișari
Vanghelie: Asta e, Victor îl vrea pe Sorin la Capitală

„Asta e, dacă Oprescu stă mai bine îl susţinem pe el, ce să facem, e o decizie politică. Şi, sincer, eu cred că Victor îl vrea pe Sorin”, a declarat Marian Vanghelie pentru gândul. El a precizat însă că mai aşteaptă rezultatul sondajelor din toamna lui 2011, ca să poatră tragă concluzii. Marian Vanghelie a lăsat totodată să se înţeleagă – conştient fiind că sondajele la zi îl plasează pe ultimul loc, în competiţia cu ceilalţi trei posibili contracandidaţi – că, în cazul în care Oprescu va continua să rămână favoritul bucureştenilor în sondaje, trioul Vanghelie-Piedone-Chiliman va fi nevoit să treacă peste orgolii şi să-l suţină pe actualul edil, dacă şi USL va decide acest lucru.

Marian Vanghelie a precizat că marţi, cei trei primari de sector se vor întâlni cu Oprescu, la primărie, pentru a-i cere să susţină un punct de vedere comun în eventualitatea organizării unui referendum privind Legea Capitalei.

Chiliman şi Piedone n-au de gând să-l susţină pe Oprescu

Andrei Chiliman şi Cristian Popescu-Piedone au confirmat, pentru gândul, că marţi se vor întâlni cu Oprescu, ca să discute pe tema referendumului, dar au negat ferm o eventuală susţinere a Primarului General, în alegerile locale. „Nu ne-am înţeles să-l susţinem pe Oprescu”. „Asta este doar o perdea de fum” au declarat cei doi.

Cookies