Vanghelie: Analizez dacă voi candida la preşedinţia PSD Bucureşti. Anunţ la momentul potrivit

de:
03 mart. 2013
0 Afișari
Vanghelie: Analizez dacă voi candida la preşedinţia PSD Bucureşti. Anunţ la momentul potrivit

”Nu credeţi că trebuie ca toate lucrurile să vină la momentul potrivit? Eu, acum, după 20 de ani, nu mă mai grăbesc, am fost în toate funcţiile, am căpătat o experienţă atât de vastă, încât nu mă mai grăbesc. Analizez, cum se zice, fac un studiu, înţelegeţi? Şi vă voi informa la timpul potrivit”, a spus Vanghelie, care a fost prezent la Conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Sector 6. El a spus că mai aşteaptă să se facă şi celelalte conferinţe de alegeri la nivelul organizaţiilor de sectoare ale social-democraţilor bucureşteni, scrie mediafax.ro.

„La momentul potrivit. O să vină şi conferinţa Sectorului 5, unde o să fie o conferinţă foarte frumoasă, o să vină şi alte conferinţe. Deci aşa, încet”, a afirmat Vanghelie.

Întrebat despre posibila sa contracandidată, Ecaterina Andronescu, Vanghelie a spus că o respectă şi este oricând deschis să facă echipă cu aceasta.

„Eu o respect foarte mult pe doamna Andronescu, nu cred că m-aţi auzit vreodată să spun ceva la adresa dânsei. Nu am fost niciodată într-o competiţie, întotdeauna a fost parte componentă a acestei echipe şi am spus că a fost preşedintă şi când nu a fost preşedintă a organizaţiei de Bucureşti. Deci, din acest punct de vedere, eu sunt oricând deschis să fac echipă cu dânsa”, a spus primarul Sectorului 5.

Vanghelie a spus şi în discursul său în faţa delegaţilor PSD Sector 6 că nu e de acord să vină unii din afara partidului şi să ia funcţiile de conducere din organizaţii. „Era un mesaj adresat tuturor care cred că acest lucru este posibil. Nu este posibil acest lucru, iar dacă el se întâmplă, se întâmplă pe perioadă scurtă, nu are temeinicie, nici nimica, nici acea persoană, nici acea funcţie”, a spus el.

Vanghelie a arătat că în trecut s-a opus ca actualul senator Gabriel Mutu să conducă organizaţia PSD Sector 6 tocmai pentru că era proaspăt venit în partid, însă acum l-a susţinut deoarece a trecut ceva timp şi a căpătăt încredere în acesta.

De asemenea, întrebat despre unele zvonuri că ar putea pleca din PSD la PPDD, Vanghelie a negat. „Nu plec din PSD, nu plec nici pentru cei care vor să plec, nici pentru cei care vor să nu plec”, a spus primarul Sectorului 5.

Cookies