Vandalizarea unui automat de taxare dintr-o parcare din București e investigată de poliție. Înregistrarea video a distrugerii e probă în dosar

28 nov. 2022
610 afișări
Vandalizarea unui automat de taxare dintr-o parcare din București e investigată de poliție. Înregistrarea video a distrugerii e probă în dosar

Camerele de supraveghere de pe Bd. Drumul Taberei au surprins un incident produs în parcarea din piața cu același nume. Imaginile au fost predate poliției și a fost depusă plângere penală.

Conform capturii foto ce aparține Administrației Comerciale Sector 6, cea care administrează piețele, faptele s-au produs la ora 15.00, duminică, 27 noiembrie.

”Vă atragem atenția ca deja a fost făcută prima plângere penală pentru vandalizarea aparatului de taxare automată a parcării de la Piața Drumul Taberei!

Imaginile de pe camere de supraveghere au fost predate poliției și se așteaptă identificarea persoanelor implicate!

Nu tolerăm și nu stăm pasivi la astfel de comportamente!”, scrie Administrația Comercială Sector 6.

Parcarea a fost renovată de curând și a fost redeschisă la data de 1 septembrie. Este închisă cu barieră și supravegheată video 24 de ore din 24. Un loc de parcare costă 4 lei pe oră, în timpul zilei.

De la sfârșitul lunii octombrie, aici se poate parca, contra cost și pe timpul nopții.

Distrugătorul de bariere, în Sectorul 4

În urmă cu o lună, un bărbat nu a vrut să plătească parcarea din Sectorul 4, a coborât din mașină și a smuls bariera.

Primarul Sectorului 4 anunța că individul urma să fie identificat de către autorități. De asemenea, edilul amenința că individul va achita până la ultimul leu pentru stricăciunile cauzate.

Îți recomandăm și:

Cookies