Vandalism în Sectorul 4. S-au furat lavandă și flori din ghivecele stradale

25 mai 2021
1889 Afișari
Vandalism în Sectorul 4. S-au furat lavandă și flori din ghivecele stradale

Acte de vandalism în Sectorul 4 din Capitală. Societatea Totul Verde face un apel la spiritul civic al oamenilor, semnalând fapte ce nu pot fi tolerate.

Societatea Totul Verde, cea care se ocupă de amenajarea domeniului public din Sectorul 4, semnalează mai multe acte de vandalism.

Conform paginii de Facebook Totul Verde s-au furat zeci de flori de lavandă de pe bulevardul Obregia și mai multe ghivece din strada Reșița sau strada Luică au fost ciopărțite.

”Vandalismul și hoția nu pot fi tolerate! Degeaba încercăm noi să asigurăm un aspect decent și european locurilor în care trăim, dacă vin câte unii și smulg, pentru a fura, florile din pământ! Și aceste fenomene nu sunt singulare!  De pe bulevardul Obregia s-au furat 88 de flori de lavandă, din patru locații. De asemenea, au fost ciopârțite ghivecele din strada Reșița, bloc 8 și din strada Luică, bloc 1!”

Acte de vandalism în Sectorul 4. Apel la spirit civic

Totul Verde face apel la spiritul civic al cetățenilor și îi îndeamnă să semnaleze orice act de vandalism.

”Facem apel la spiritul civic de care ați dat dovadă de atîtea ori! Haideți să oprim distrugerea cartierului nostru! Haideți să fim civilizați! Orice astfel de act poate fi reclamat la 021.9441! Să sperăm că nu va mai fi nevoie! Vă mulțumim!

Cookies