Vânătorul de pedofili din București, Justițiarul de Berceni, reacție la derapajul lui Buhnici: ”Nu, Georgică, domnișoarele nu își arată „pielea” pentru tine. Coboară cu picioarele pe pământ”

18 iul. 2022
26191 Afișari
Vânătorul de pedofili din București, Justițiarul de Berceni, reacție la derapajul lui Buhnici: ”Nu, Georgică, domnișoarele nu își arată

Comentariul lui George Buhnici, că soția sa arată ca o minoră, dar și că la mare mergi ca să te uiți la piele și alte zone intime, pare să depășească în vulgaritate acțiunea băieților de la pizzeria din București de a le acorda fetelor 10.

L-am provocat pe Alexandru Constandachi, justițiarul de Berceni, care are o acțiune publică susținută de a-i devoala pe bărbații pedofili din București, să ne spună cum privește el o astfel de declarație. Este instigare la sexual harassment sau Buhnici a vrut doar să pară „de gașcă”?

 

”O femeie nu se îmbracă frumos pentru tine, un boomer cu dad body”

Alexandru Constandachi, alias justițiarul de Berceni, spune că George Buhnici reprezintă exact mentalitatea pe care el dorește să o combată în România și l-a numit pe vlogger un „boomer cu dad body”.

Justițiarul de Berceni, declarație pentru b365.ro:

„George Buhnici reprezintă mentalitatea pe care eu doresc să o combat în România. Mentalitatea ca o femeie se îmbracă frumos pentru tine, un bărbat necunoscut sau, în cazul acesta, pentru un boomer cu dad body. Nu, Georgică, domnișoarele nu își arată „pielea” pentru tine. Coboară cu picioarele pe pământ.”

George Buhnici, care a fost vedetă ProTV vreme de 15 ani și care acum e cunoscut realizator de vloguri despre noile devicer-uri apărute pe piață și tehnologie, a făcut declarații în cadrul unui interviu, iar acestea au stârnit un val de reacții negative la adresa sa, pe rețelele sociale.

Aflat la Festivalul Neversea, George Buhnici a declarat că este deranjat de fetele ce nu au grijă de aspectul lor fizic, conform Antena3.

Fosta vedetă ProTV și-a expus public părerea despre fetele ce erau în costum de baie, cu toate că nu arătau perfect:

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine și am văzut fete care arată foarte bine aici.

Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze,(…) dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!

Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur.”

Declarația lui George Buhnici a stârnit un val de reacții nemulțumite pe rețelele de socializare. Oamenii au exprimat dezacordul când vine vorbe despre ceea ce a declarat realizatorul de vloguri.

Cine este Justițiarul de Berceni

Alexandru Constandachi, un tânăr din București care se recomandă Justițiarul de Berceni, a devenit cunoscut pentru acțiunile sale civice din București. În primăvară, el a sărit în apărarea unei femei hărțuite de doi bărbați în tramvaiul 1.

De altfel, Justițiarul de Berceni îi vânează pe bărbații din București care vor să se întâlnească cu minore în oraș. În urmă cu o lună, Alexandru Constandachi și-a dat o nouă întâlnire cu un posibil pedofil, demn de titlul de bunic și a oferit câteva detalii pentru b365.ro.

UE: În România, femeile nu sunt în siguranță nici acasă, nici în spații publice

Un raport UE realizat și publicat anul trecut arată că, în România, femeile sunt expuse unui risc de agresiune sexuală în magazine, restaurante sau cluburi de 3-4 ori mai mare decât bărbații.

Hărțuirea este mult mai des întâlnită decât violența și afectează 6 din 10 tineri. Din nou, tinerii sunt grupul-țintă al acestei fapte. Hărțuirea prezintă un pericol mult mai mare în afara casei, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar majoritatea victimelor nu cunosc făptașii.

Mărturiile colectate de acest studiu arată că bărbații sunt predominant cei ce agresează: 72% din atacatorii bărbaților sunt de asemenea bărbați, iar 60% din agresorii femeilor sunt bărbați.

Îți mai recomandăm să citești și:

 

Cookies