„Vânătorii de vaccinuri”. Un adolescent de 14 ani ajută sute de persoane să se programeze pentru vaccinul anti-COVID

06 mart. 2021
196 Afișari
„Vânătorii de vaccinuri”. Un adolescent de 14 ani ajută sute de persoane să se programeze pentru vaccinul anti-COVID
Benjamin Kagan: „Este un sentiment extraordinar că pot ajuta oamenii”. Sursă foto: Captură ABC

„Vânătorii de vaccinuri” ajută persoanele în vârstă să obțină programări pentru vaccinul anti-COVID-19. Așa reușit un adolescent de 14 ani să ajute peste 100 de persoane.

„Vânătorii de vaccinuri”. Un adolescent de 14 ani ajută sute de persoane să se programeze pentru vaccinul anti-COVID

„Vânătorii de vaccinuri”

Mai mulți tineri din Statele Unite ale Americii au format grupul numit „Vânătorii de vaccinuri”, astfel încât să-i ajute pe vârstnici, care au probleme cu platformele de programare pentru vaccin, să obțină o programare cât mai rapid, relatează ABC.

Benjamin Kagan, un adolescent de 14 ani, este unul dintre cei mai activi „vânători de vaccinuri”. Este tot timpul pe fază și urmărește unde și când sunt disponibile locuri în platformele de vaccinare și îi programează pe vârstnicii care așteaptă să se imunizeze împotriva COVID-19.

Kagan a declarat că: „Este un sentiment extraordinar că pot ajuta oamenii. Eu am programat personal 115 persoane”.

Primii „clienți” au fost bunicii

Benjamin Kagan și majoritatea colegilor lui, au început prima dată să-și programeze bunicii pentru vaccinul anti-COVID-19. „Erau disperați că nu reușesc să se programeze”, explică adolescentul. În timpul vacanței de iarnă, el a petrecut ore întregi navigând pe diferite site-uri web care asigură programarea, și, în cele din urmă, a reușit.

„Aveam patru computere deschise în același timp și încercam pe toate platformele.”, a mai spus Kagan.

Un adolescent de 14 ani ajută sute de persoane să se programeze pentru vaccinul anti-COVID

Benjamin a auzit de grupul numit „Vânătorii de vaccinuri” și a vrut să devină voluntar. Grupul este creat și alcătuit din tineri care încearcă să ajute persoanele în vârstă să obțină un loc pentru vaccinare. El a primit zeci de mesaje pe zi: „Benjamin avem nevoie de ajutor”, „Benjamin, nu pot rezerva eu ​​însumi”, ”Benjamin, ajută-mă te rog”, a mai spus tânărul.

Benjamin Kagan împreună cu colegii lui au creat o listă actualizată cu persoanele care au nevoie de vaccinuri și centre de vaccinare unde sunt încă locuri libere.

„Este doar un sentiment incredibil de plăcut să pot spune că am ajutat aceste persoane. Poate că le-am salvat viața”, a spus adolescentul.

Cookies