Vânătoare de ouă în București. Copiii sunt așteptați la un eveniment distractiv în grădina Muzeului Antipa

16 apr. 2022
509 Afișari
Vânătoare de ouă în București. Copiii sunt așteptați la un eveniment distractiv în grădina Muzeului Antipa
Vânătoare de ouă în București. Copiii sunt așteptați la un eveniment distractiv în grădina Muzeului Antipa. Sursa foto: Unsplash

Cei mici pot participa la o vânătoare de ouă în București. Muzeul Antipa organizează evenimentul pentru cei mici în aer liber, chiar în grădină.

Vânătoare de ouă în București

Copiii sunt așteptați să participe la atelierul „Ouă amestecate din grădină adunate” | Vânătoare de ouă în Grădina Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. Evenimentul are loc joi, 21 aprilie 2022, între orele 11:30 – 12:45.

Vânătoarea de ouă este prezentă tot timpul în filme și copiii își doresc foarte mult să participe la o asemenea activitate. În toată lumea este cunoscută sub denumirea „The egg hunt” şi a devenit deja tradiţie în ţări precum Marea Britanie, Cehia, Franţa, Polonia, Germania şi pe întreg continentul american. Iată că „vânătoarea de ouă” a început să aibă tot mai mult succes şi în România.

„Şi cum ne dorim ca voia bună şi râsetele copiilor să invadeze grădina înverzită a Muzeului, aventuroşii în formare sunt aşteptaţi la o vânătoare de „Ouă amestecate din grădină adunate”, transmit reprezentanții Muzeului Antipa.

Copiii sunt așteptați la un eveniment distractiv în grădina Muzeului Antipa

Cu materialele găsite la vânătoarea de ouă, cei mici vor continua distracţia în Sala Atelier unde vor picta, vor tăia, vor lipi şi vor construi obiecte personalizate.

La această activitate sunt aşteptaţi prichindeii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani, care abia așteaptă o aventură pe cinste, îmbinată cu jocuri, cântece şi ghicitori.

Cât costă taxa de participare:

  • 50 lei/participant;
  • 80 lei/2 fraţi.

Înscrierea celor mici se face prin intermediul unui formular, AICI, în limita a maximum 15 locuri/grupă.

După ce va fi completat formularul de rezervare, veţi primi un mail de confirmare pentru rezervarea locului, iar apoi veţi putea plăti taxa de participare AICI.

Copiii sunt aşteptaţi în Grădina Muzeului Antipa, iar intrarea se face prin poarta mică dinspre Bulevardul Ion Mihalache.

Părinții nu pot participa la atelier. Reprezentanții muzeului îi invită pe adulți să îi aducă pe cei mici în grădină, iar apoi să revină la finalul atelierului după ei.

Cookies