Vânătoare de mașini abandonate prin București. Poliția Locală Sector 2 împarte somații și ridică vehicule

26 sept. 2022
1700 Afișari
Vânătoare de mașini abandonate prin București. Poliția Locală Sector 2 împarte somații și ridică vehicule
Vânătoare de mașini abandonate prin București. Poliția Locală Sector 2 împarte somații și ridică vehicule / Sursă foto: Facebook-Poliția Locală Sector 2

Poliția Locală Sector 2 a anunțat că procedura de ridicare pentru mașinile ce sunt abandonate pe domeniul public va fi continuată.

Poliția Locală Sector 2 identifică mașinile abandonate pe domeniul public

În primă fază, agenții din cadrul Poliției Locale Sector 2 vor aplica somații pe toate mașinile ce sunt abandonate pe domeniul public și ai căror proprietari nu au putu fi identificați. Aceștia vor avea la dispoziție un termen de 10 zile pentru a muta mașinile de pe străzile Sectorului 2.

În cazul în care autovehiculele nu vor fi mutate de bună voie de către persoanele ce le dețin, Poliția Locală se va ocupa de ridicarea acestora.

60 de mașini abandonate au fost identificate

Prin intermediul unui mesaj transmis pe pagina da Facebook, Poliția Locală a informat că în ultimele zile au fost identificate de către agenți 60 de autovehicule abandonate de către bucureșteni. Pentru fiecare în parte, au fost împărțite somații.

Pe lângă faptul că devin deseori focare de infecție, mașinile abandonate ocupă inutil spațiul public și locurile de parcare, spune Poliția Locală Sector 2.

De asemenea, persoanele ce cunosc informații despre asemenea cazuri de mașini abandonate pe domeniu public sunt încurajate să contacteze autoritățile. Acest lucru poate fi făcut printr-un apel la umărul de telefon: 021.9941 sau prin intermediul adresei de e-mail: [email protected].

Nu este prima dată când polițiștii au realizat asemenea acțiuni de controlare a domeniului public din Sectorului 2. O astfel de verificare a avut loc în perioada 12 -19 septembrie 2022. Cu această ocazie au fost identificate și somate 43 de mașini abandonate.

Poliția Locală Sector 2 a anunțat că va continua acest gen de acțiuni și în perioada următoare pentru a elibera domeniul public.

Cookies