Vânătoare de comori prin București. În weekend avem Treasure Games, cu destinații secrete bestiale pentru cine se pricepe la indicii

18 mai 2022
398 Afișari
Vânătoare de comori prin București. În weekend avem Treasure Games, cu destinații secrete bestiale pentru cine se pricepe la indicii
Vânătoare de comori prin București. În weekend avem Treasure Games, cu destinații secrete bestiale pentru cine se pricepe la indicii

În weekendul 20 – 22 mai 2022 va avea loc Treasure Games București, o vânătoare de comori care dorește să îi strângă pe toți cei dornici de aventură.

Treasure Games București: O vânătoare de comori prin oraș

Vânătoare de comori organizată de „Cronicari Digitali” va avea loc în perioada 20 -22 mai, între orele 14:00 – 20:30. Bucureștenii vor străbate un traseu, ce începe de la Muzeul Țăranului Român, și continua prin mai multe zone ale Capitalei.

Primele indicii le vor fi transmise oamenilor la punctul de plecare de la Muzeul Țăranului Român. Participanții vor avea de descoperit soluțiile corecte cu ajutorul indiciilor descoperite pe traseu.

Bucureștenii ce doresc să ia parte la acest eveniment se pot înscrie online, pe site-ul www.cronicaridigitali.ro, până vineri, între orele 14:00 și 20:30.

Cei ce nu au apucat să se înscrie online, însă doresc să ia parte la vânătoare de comori, o pot face la Muzeul Țăranului Român, în toate cele trei zile, între 14:00 și 16:30.

Se poate înscrie, în mod gratuit, orice persoană care are un cont public de Instagram.

Iată care va fi traseul vânătorii de comori:

  • Muzeul Țăranului Român – Start,
  • Axa Kisseleff – Calea Victoriei ( de la Piațeta Regelui, până la Piața Națiunile Unite).

Participanții vor putea vizita gratuit muzee și obiective importante din Capitală

Pe parcursul traseelor, oamenii vor descoperi poveștile Bucureștiului. Aceștia vor beneficia de gratuitate la anumite muzee. Itinerariul fiecărei zile va fi diferit și va include o surpriză.

De asemenea, „Cronicari Digitali” a anunțat că unul dintre indicii îi va conduce pe participanți la un obiectiv de patrimoniu. Acesta va fi deschis publicului, special pentru acest eveniment, iar accesul va fi liber.

Silvia Teodorescu, fondator al Cronicari Digitali a transmis:

În acest nou proiect marca Cronicari Digitali am luat în calcul două premise prietenoase:  participarea gratuită pentru toți la vânătoare de comori, alături de bucuria de a privi altfel locurile prin care trecem într-o plimbare obișnuită.

Hărțile cu indicii le vor dezvălui participanților secrete arhitecturale sau din istorie legate de străzi și clădiri astfel încât, odată aflate, ele să se arhiveze în memoria individuală și să poată fi repovestite.

Cookies