ȘTIRI

Vânătoarea de comori arhitecturale și urbane din București are loc luna aceasta

Vânătoarea de comori, pusă la cale de blogul de călătorie Viajoa.ro, a început în octombrie 2011, cu o explorare a Cartierului Armenesc. A continuat în aprilie 2012 în Cotroceni, iar pe 18 mai, de la 10:30, se mută într-un alt cartier bucureştean.

Regulile sunt simple: „Ne strângem la locul de întâlnire. Vânatorii șefi vor primi hartă și instrucțiuni de la organizatori. Aveți la dispoziție două ore și jumătate pe traseu. Vă întoarceți cu „prada”, descărcați comorile și fotografiile în sacul nostru și așteptați într-un loc frumos lângă o cană de ceai sau o farfurie de mâncare dezvăluirea răspunsurilor pe care le-am găsit noi”, după cum se precizează pe site.

Participantii s-au adunat in cate o echipă de 3-5 căutători, taxa de participare fiind de 50 RON / echipă.

Rezultatele vor fi publicate a doua zi, pe blog, iar echipele cu cele mai mari punctaje în urma jurizării vor primi premii de la partenerii vânătorii: invitaţii duble la ShortsUp (Asociația ORICUM), vouchere de cumpărături (TinaR), vouchere de consumaţie (Lente), vouchere de aventură (Mares Outdoor Events), reviste (Revista de Povestiri), ceaiuri (Tashi), insigne (insignata.ro).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button