BAZAR

“Vama sub lumini de Oscar”: învață să faci fotografii de concert, fashion, nud. Cursuri gratuite

Workshop-urile se vor desfăşura în fiecare zi şi vor avea șapte teme diferite: fotografie urbană (lector: Vlad Eftenie), nud (lector: Cristian Crisbăşan), proiecte fotografice (lector: Dan Beşliu), food photography (lector: Cătălin Săvulescu), fashion (lector: Bogdan Năstase), fotografie de concert (lector: Doru Oprișan) şi prelucrare de imagine (lector: Luca Achim).

Fiecare modul va cuprinde două secţiuni: o parte teoretică, pentru acumularea de noi cunoştinţe  şi o parte practică, în care cursanţii, sub îndrumarea lectorilor, vor putea să lucreze efectiv cu echipamentele. La finalul fiecărui modul se va organiza o întâlnire în care se va face analiza imaginilor, cele mai bune fotografii fiind premiate de către organizatori.

Invitat special al acestei ediții este Thomas Diseth (Norvegia) câștigător al unui premiu Emmy pentru documentarul „16 Days of Glory” produs de Disney Channel.

De asemenea, în cadrul evenimentului, vor avea loc vernisaje de fotografie, lansări,  proiecţii de fotografie şi multe alte surprize oferite de organizatori.

Participarea este liberă, fără taxe de înscriere. Mai multe detalii puteţi găsi pe www.vslo.ro.

Festivalului de Fotografie „Vama sub lumini de Oscar” este organizat de 4K Broadcast Solutions cu sprijinul Nikon.

Pentru acest festival, organizatorul 4K Broadcast Solutions pune la dispoziţia cursanţilor cele mai bune sisteme de lumină continuă, difuză, LED (producători ca Dedolight  şi KinoFlo – fiecare deţinând mai multe premii Oscar, CINEC şi Emmy pentru Inovaţie şi Tehnologie). Multe dintre aceste echipamente au fost lansate la NAB Las Vegas 2012. Noutatea de anul acesta este gama de blende de difuzie și reflexie de la Sunbounce, inventate de Peter Geller, câştigător World Press Photo Award.

Nikon este unul dintre cei mai importanți producători de echipament foto din lume, cu o tradiție de peste 90 de ani. Pentru Nikon, educarea fotografilor este un proces cel puţin la fel de important precum este acela de a le oferi cele mai bune echipamente foto. Pe toată perioada festivalului de fotografie, Nikon va oferi spre testare cele mai performante echipamente foto şi va pune la dispoziţie un specialist foto care să îndrume participanţii în  folosirea acestora.

 

(w620) Vama sub l


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button