Vama cântă la Arenele Romane în iulie

16 iun. 2021
27 afișări
Vama cântă la Arenele Romane în iulie

Vama cântă la Arenele Romane în iulie, acesta fiind primul concert cu oublic al trupei de anul acesta. La eveniment o să asiste doar persoanele vaccinate.

Vama cântă la Arenele Romane în iulie. Primul concert cu public de anul acesta al trupei Vama va avea loc pe 29 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti, unde accesul va fi permis doar persoanelor vaccinate anti-Covid.

Grupul va cânta live, timp de două ore, în faţa a 2.500 de spectatori şi va lansa două piese.

La eveniment vor putea participa doar fanii vaccinaţi, care trebuie să prezinte dovada imunizării în format fizic. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate de organizatori.

Primele 200 de bilete costă 79 de lei (acces general) şi 99 de lei (golden circle) şi se găsesc pe iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.

Trupa Vama a susţinut anul trecut, tot la Arenele Romane, un concert la care au putut participa 350 de persoane şi care a avut loc cu respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei.

Concertul va fi unul „memorabil”, anunţă membrii trupei, care vor avea şi invitaţi speciali.

În această vară, Vama va lansa şi un scurtmetraj documentar, intitulat „Regii Pandemiei”, regizat de Mihai Dragolea, care a fost filmat în timpul concertului de anul trecut. Acesta va putea fi urmărit în premieră pe Pro TV Plus, începând cu 15 iulie, şi, în exclusivitate, va putea fi urmărit în avans pe voyo.ro de pe 12 iulie. Din 5 august, fanii vor putea viziona documentarul şi pe canalul de YouTube al trupei.

Vama cântă la Arenele Romane în iulie. Concertul va fi și online

 „Nu am vrut să revenim live oricum, într-un concert banal, deşi tentaţia este mare pentru că suntem disperaţi să privim de pe scenă oameni fără mască care să se bucure de muzica noastră. Aşa că ni s-a părut o idee bună s-o facem în acelaşi loc ca anul trecut, ca un fel de victorie asupra acestei pandemii care ne-a bulversat pe toţi. Mi-ar plăcea să ştiu că publicul prezent anul trecut care a însemnat pentru noi un sprijin moral greu de cuantificat va fi prezent în totalitate pe 29 iulie şi că vor striga din public «şi eu am fost anul trecut». O să facem un playlist generos, vom avea cântece live în premieră şi vom reorchestra mişto câteva cântece cunoscute. Şi vom rupe scena ca scăpaţi din lanţ. Mulţumim anticipat publicului, partenerilor şi tuturor celor care vor face acest comeback posibil”, a transmis Tudor Chirilă într-un comunicat.

Fanii care nu reuşesc să ajungă la Arenele Romane vor putea urmări concertul online, pe platforma vstage.ro, iar biletele pentru evenimentul transmis live pot fi găsite tot pe iabilet.ro.

Cookies