Vama @ GuerriLIVE

de:
13 iul. 2012
1 afișări
Vama @ GuerriLIVE

Trupa VAMA sa format  in jurul lui Tudor Chirila si Eugen Caminschi, solistul si  chitaristul de la Vama Veche. Din 2006, cand s-au despartit de trupa Vama Veche, cei doi au dus mai departe  spiritul acesteia alaturi de Lucian Cioarga (tobe), Dan Opris (bas) si Raul Kusak (clape), care a fost inlocuit cativa ani mai tarziu de catre Gelu Ionescu.

Muzica lor este ca marea, spun ei: cateodata calma, cateodata furtunoasa, dar mereu libera si nestapanita. Acesta este spiritul Vamii care i-a facut atat de iubiti si ascultati. Vama este a celor care isi spun fara retineri parerea, dar mai ales nu ezita sa o cante cu voce tare.

Trupa VAMA a lansat primul album – Vama – printr-un concert live la Arenele Romane, pe  6 iunie 2008.

In luna mai a acestui an, trupa a lansat cel de-al doilea album – 2012 –  un disc mai rock si mai optimist decat cel precedent, care a fost primit foarte bine de catre fanii formatiei.

Componenta: Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga, Dan Opris

GuerriLIVE inseamna concerte sustinute de trupele noului val din muzica romaneasca, gazduite si transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla. In fiece luni, de la 7 seara. Maestru de ceremonii – Bogdan Serban

Cookies