Valiant Rooster/ Toto, cocoşelul cel viteaz

de:
17 dec. 2015
2 Afișari
Valiant Rooster/ Toto, cocoşelul cel viteaz

Valiant Rooster/ Toto, cocoşelul cel viteaz:

Toto este un cocosel cu aspiratii inalte, care trec dincolo de a canta in fiecare dimineata pentru a trezi animalele de la ferma.

El viseaza sa ajunga mare campion de lupte in arena din sat. Destinul va face ca dorinta sa i se implineasca intr-un mod neasteptat. Un fermier necinstit o trage pe sfoara pe stapana fermei si o forteaza sa parieze proprietatea intr-o lupta de cocosi. Astfel, Toto va trebuie sa se antreneze pentru a-l invinge pe cocosul Bankivoide, campionul campionilor, stiind ca soarta fermei si a locuitorilor ei se afla in „mainile” sale.

Amicii lui Toto – Willy, Bibi, Confi si Tocino – pleaca in cautarea unui fost campion la lupta de cocosi, o adevarata legenda vie, care sa-l antreneze pe prietenul lor. Pentru aceasta, ei trebuie sa se inteleaga cu singurul care-i poate duce la fostul campion, un ou de rata pe nume Patín Patan, a carui sanatate mentala pare sa fie discutabila. Astfel, Toto se va antrena si va lupta in arena, controlata de un mare afacerist local, El Padrino. Cu aceeasi ocazie, el va fi pus fata-n fata cu Di, o gainusa frumoasa indragostita nebuneste de el.

 

Cookies