ESENTIALHUFFLIBERTATEAȘTIRI

Valeriu Nicolae chiar, chiar ar putea intra în Parlament. Cât de puține voturi îi mai trebuie

Valeriu Nicolae, candidatul independent la alegerile parlamentare 2020, pare să aibă șanse reale să ajungă deputat. De 22.703 voturi are nevoie ca să intre în Legislativ.

În această dimineață, în lunea de după alegerile parlamentare 2020, Valeriu Nicolae scria pe Facebook un mesaj prin care le mulșumea oamenilor pentru susținerea pe care i-o arată.

„Sunteți tare, tare drăguți, mulțumesc pentru mesaje. Nu am cum să răspund la toate. Nu știu dacă am reușit sau nu. Cel mai probabil, suntem cam cu 2000 de voturi sub limită. Data viitoare o să facem lucrurile mai bine. O să ne uităm la ce am făcut bine și unde am fost pe arătură peste câteva zile, după ce se mai liniștesc emoțiile. Avem patru ani să ne pregătim pentru alegerile următoare și sper să găsim oameni mai buni decât mine pe care să-i ajutăm să intre în competiția politică. (…)”

Puțin mai târziu, Valeriu Nicolae a venit cu o completare la postarea sa: „Suntem cam la 96 de voturi diferență. Sub prag, dar mai sunt ceva voturi de numărat.”

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button