Valeriu Gheorghiță recunoaște conflictul cu Vlad Voiculescu: La un moment dat au fost, dacă vreți, viziuni diferite

23 feb. 2021
232 afișări
Valeriu Gheorghiță recunoaște conflictul cu Vlad Voiculescu: La un moment dat au fost, dacă vreți, viziuni diferite

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare din România, a recunoscut, marți, conflictul pe care l-a avut cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, însă l-a caracterizat ca fiind vorba de "viziuni diferite". Totuși, relațiile de colaborare profesională între cei doi sunt în prezent normale.

Valeriu Gheorghiță a recunoscut, marți, că au existat unele tensiuni între el și Vlad Voiculescu. Coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID admite, în premieră, că au existat unele tensiuni între el și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Valeriu Gheorghiță a recunoscut

Într-o intervenție la Matinalii Digi FM, medicul Valeriu Gheorghiță a declarat că au existat viziuni diferite privind modul în care se desfășoară campania de vaccinare. Valeriu Gheorghiță spune că acum problemele au fost rezolvate iar relația cu ministrul Vlad Voiculescu este acum una contructivă:

„Din punct de vedere profesional am avut o relație absolut normală cu domnul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu. În continuare avem o relație foarte bună și constructivă.”, a spus Gheorghiță.

Ulterior, Digi FM: A fost vorba despre o neînțelegere?

„Nu e vorba despre o neînțelegere. Au fost, dacă vreți, la un moment dat, viziuni diferite legate de aspectele de comunicare și informare ale campaniei de vaccinare, probleme legate de modalitatea de derulare a activităților de vaccinare, de organizare a centrelor. După cum știm, a fost o serie de acte normative care au trebuit duse la bun sfârșit. Și vorbim despre acea ordonanță de urgență care prevedea modalitatea de plată a personalului din centrele de vaccinare, discuții tehnice care cred că le-am gestionat bine.”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Cookies