Valeriu Argăseală a provocat un accident cu patru mașini și victime în București. Dosar penal pentru președintele FCSB 

30 iun. 2021
231 Afișari
Valeriu Argăseală a provocat un accident cu patru mașini și victime în București. Dosar penal pentru președintele FCSB 

Valeriu Argăseală, președintele FCSB a provocat recent un accident cu patru mașini și victime în București. Mai mult, pe numele său a fost deschis un dosar penal și a rămas fără permis.

Valeriu Argăseală a rămas fără permis şi s-a ales cu dosar penal, după ce a provocat un accident, în Bucureşti. Martorii spun că Preşedintele FCSB s-a încadrat pe banda de obligatoriu la stânga, după care s-a răzgândit şi a schimbat direcţia de mers, scrie Antena 3.

Cum s-a produs accidentul

Valeriu Argăseală a acroşat un alt autoturism, iar în urma impactului, maşina acestuia a ricoşat în alte două autoturisme care circulau pe contrasens. Impactul a fost atât de violent încât o şoferiţă a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ce povestește una dintre victime

„Eu circulam pe banda din stânga de mers înainte, iar domnul cu Kia a venit pe banda din stânga care era obligatoriu la stânga şi a vrut sa fenteze traficul şi nu a apucat deoarece eram în mijlocul intersecţiei, m-a atins pe mine şi după a ricoşat în Fiat şi în Opel. Am înţeles că sunt şi persoane grav rănite şi transportate la spital. O singură fată este la spital, da.”, a declarat, pentru Antena 3, unul dintre șoferii implicați în accident.

Cookies