BAZAR

Valentine’s Day. Ce târguri de cadouri sunt organizate în Capitală de Ziua Îndrăgostiților

Bucurestenii au la dispozitie mai multe targuri de cadouri, organizate special pentru Ziua Indragostitilor, la Sala Dalles, la Hanul Manuc sau la Palatul National al Copiilor.

Pe 7 februarie, la Sala Dalles din Capitala s-a deschis cea de-a IX-a editie a Targului de Valentine’s Day, unde cuvantul care guverneaza este ”iubirea”. Timp de 8 zile, toate gandurile vor duce catre EL si EA, iar pentru ca momentul sa fie cat mai romantic, organizatorii au pregatit o multime de cadouri originale, personalizate. Parfumurile, cosmeticele, fructele grecesti acoperite cu un strat de ciocolata fina sau accesoriile hand made sunt printre cele mai apreciate cadouri.

Sweet Fest – editia de Valentine’s Day debuteaza vineri, 14 februarie, la ora 10 si se incheie duminica, 16 februarie, la 7 seara . In tot acest interval, Hanul lui Manuc se va transforma intr-un taram al dragostei si al rasfatarii simturilor cu cele mai dulci arome, combinate in praline belgiene, diverse sortimente de ciocolată cu trandafir, foiță de aur sau fructul pasiunii, cupcakes sau prăjituri tradiționale.

Tot vineri, la Palatul National al Copiilor, se deschide Targul de Ziua Indragostitilor. Daca sunteti in cautarea unui cadou, aici gasiti bijuterii, decoratiuni hand made, arta populara sau dulciuri, de la specialitati de la ciocolata la dulciuri unguresti si serbet turcesc.

Muzeul National de Geologie, din Capitala, isi invita vizitatorii in perioada 12-14 februarie la „Targul de Sfantul Valentin” – expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale si pietre semipretioase.

Vedetele expozitiei sunt rubintul, cuartul roz si rodonitul, pietre asociate cu iubirea. Domnilor, daca sunteti in cautarea unui cadou special, Muzeul de Geologie, va asteapta zilnic, intre 10 si 18.

Sursa: stirileprotv.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button