BAZAR

VALENTINE’S DAY 2015: Cum petrec de VALENTINE’S DAY amatorii de sex în grup din Bucureşti

VALENTINE’S DAY 2015 BUCUREŞTI. Peste 30 de cupluri, dar şi bărbaţi şi femei care nu au partener, vor petrece VALENTINE’S DAY în clubul de swingers Attraction Club din Bucureşti, a declarat, pentru B365.ro, Roxana Ioniţă, managerul clubului. Din totalul locurilor disponibile, 5 sunt pentru bărbaţii singuri, în timp ce pentru femeile singure numărul locurilor este nelimitat. Roxana Ioniţă se aşteaptă ca 3-5 femei care nu au parteneri să participe la petrecerea de VALENTINE’S DAY, în contextul în care la ultima petrecere organizată în club au participat 5 femei singure.

VALENTINE’S DAY SWINGERS 2015. Potrivit Roxanei Ioniţă, numărul petrecăreţilor din club s-a menţinut constant în ultimii trei ani, iar de la un an la altul a crescut interesul oamenilor pentru petrecerile organizate în club. 

VALENTINE’S DAY SWING 2015. Intrarea la petrecerea de VALENTINE’S DAY din Attraction Club costă 250 lei pentru un cuplu, 100 lei pentru o femeie singură, iar bărbaţii singuri trebuie să plătească 500 lei fiecare. Tarifele includ consumaţie la bar în valoare de 50 de lei şi concert live de pian. La petrecerea de VALENTINE’S DAY 2015 din acest club de swingers paturile vor fi acoperite cu petale de trandafiri, iar gazda evenimentului va fi dansatoarea Alicia Bonita, care va juca rolul lui Cupidon într-o ţinută topless.

  

Click pe imagine pentru rezoluţie maximă

VALENTINE’S DAY 2015. Petrecerea va avea loc vineri şi sâmbătă, de la ora 22.00 până la ora 5.00, accesul în club fiind permis până la miezul nopţii. „Pentru Valentine’s Day am recreat la Attraction Club o lume a pasiunii pure! Veniți împreună la Romantic Valentine’s Day Swingers Party pentru o atmosferă romantică de neuitat: concert live de pian, un pat urias cu petale de trandafiri, DJ şi un superb Cupidon topless care va face ca atracția dintre voi să funcționeze la maxim în această seară specială”, scriu organizatorii, în descrierea petrecerii de VALENTINE’S DAY.

Attraction Club este primul club swingers deschis în București în 2010 și care, potrivit managerilor, are la activ cele mai multe petreceri swingers organizate vreodată în România, la care au participat mii de persoane. Clubul a fost deschis de Roxana Ioniţă, un fost candidat PNL la alegerile parlamentare din 2008.

Potrivit Roxanei Ioniţă, deşi a fost deschis în plină criză, clubul a reuşit să se menţină pe linia de plutire şi, până acum, nu a întâmpinat probleme pe plan financiar.

VALENTINE’S DAY 2015 BUCUREŞTI. În timpul anului, clubul organizează petreceri pentru amatorii de swinging, miercurea, vinerea şi sâmbăta.

Vezi aici: Cum arată cluburile de swing din Capitală FOTO

              Cum arată copia penisului lui Terente, expusă într-un club de swingers din Capitală. GALERIE FOTO

VALENTINE’S DAY 2015 SWING. Attraction Club a lansat în vara lui 2014 Attraction Online Swingers Club, cel mai mare site de swinging din România – potrivit reprezentanţilor companiei. Site-ul pune la dispoziția utilizatorilor un număr mare de funcții și facilitați de ultimă oră prin care cuplurile pot să-și găsească cu ușurință prieteni pentru swing. Înregistrarea pe site este gratuită.

Pe baza unui algoritm special, sistemul Attraction Online Swingers Club calculează şi afişează compatibilitatea cu alte cupluri compatibile cu cei interesaţi, făcând astfel ca experienţa sa fie mai intensă.

VALENTINE’S DAY 2015 SWINGERS. De asemenea, pe acest site utilizatorii activi au posibilitatea de a deveni populari şi de a se promova dupa propria imaginaţie.

Site-ul pune la dispoziţia utilizatorilor şi întâlniri săptămânale pe „chat” pentru discuţii libere cu ceilalţi membri.

Cei care vor să îşi sporească gradul de încredere în faţa celorlalţi utilizatori au la dispoziţie două modalități prin care pot deveni membri certificaţi: fie prin participare la o petrecere în Attraction Club – certificarea în club, fie la distanţă – certificarea webcam.

VALENTINE’S DAY 2015. Pentru promovarea site-ului, doi tineri căsătoriţi care practică swinging-ul au acceptat provocarea Attraction Club să apară necenzurați într-un clip video inedit, cu ocazia lansării Attraction Online Swingers Club, cel mai mare site de swinging din România, potrivit unui comunicat de presă remis anterior B365.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button