BAZAR

VALENTINE’S DAY 2015: Câţi bani dau îndrăgostiţii pentru minivacanța de Valentine’s Day

VALENTINE’S DAY 2015: Cuplurile care aleg să își petreacă weekend-ul romantic de Valentine’s Day în afara țării, aleg cu precădere city break-uri în orașe europene, pentru care sunt dispuși să plătească, în medie, 300 euro de persoană, potrivit informațiilor Paravion.ro, una dintre cele mai importante agenții de turism 100% online din România.

Conform datelor Paravion.ro, turiștii români care preferă să profite de weekend-ul 14-15 februarie pentru o mini-vacanță în doi, au la dispoziție o paletă largă de destinații romantice, avantajoase ca preț. Astfel, cei interesați de un city break se orientează anul acesta către destinațiile clasice, cu Roma, Paris și Londra în top, urmate de Munchen și Praga.

VALENTINE’S DAY 2015: „Bugetul mediu alocat de turiștii români anul acesta pentru un week-end romantic de Valentine’s Day se ridică la circa 300 euro de persoana, sumă care acoperă biletele de avion cu bagajul de cală inclus și două nopți de cazare la un hotel de 3 sau chiar 4 stele”, declară Remus Vișan, Managing Director Paravion.ro.

Un city break de Valentine’s Day în cel mai romantic oraș din lume, Paris, pornește de la 280 euro pe Paravion.ro, sumă care acoperă transportul dus-întors cu toate taxele incluse și două nopți de cazare la 3 stele, cu micul dejun inclus.

Există însă și turiști dispuși să cheltuiască mai mult pentru o vacanță romantică prelungită. În cazul Paravion.ro, cel mai scump pachet vândut anul acesta în contextul Valentine’s Day s-a ridicat la circa 1.700 euro, constând într-un sejur de 7 nopți pentru două persoane în Dubai, cu bilete de avion dus-întors și cazare la hotel de 5 stele.

VALENTINE’S DAY 2015: În ceea ce privește turiștii care aleg să își plănuiască singuri vacanța de Ziua Îndrăgostiților, aceștia au la dispoziție oferte speciale din partea companiilor aeriene, cu prețuri ce pornesc de la 99 euro pentru destinații ca Istanbul, Londra, Londra, Paris, Moscova, Dublin sau Viena.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button