„Valea Largă, Osiei, Roții și Viscolului”. Nume înfricoșătoare de drumuri ce vor lua naștere într-un sector din Capitală

29 dec. 2021
1565 Afișari
„Valea Largă, Osiei, Roții și Viscolului”. Nume înfricoșătoare de drumuri ce vor lua naștere într-un sector din Capitală
„Valea Largă, Osiei, Roții și Viscolului”. Nume înfricoșătoare de drumuri ce vor lua naștere într-un sector din Capitală| Sursă foto: Facebook Ciprian Ciucu

În Sectorul 6 al capitalei urmează să apară, în anii ce vin, 4 drumuri noi ce au fost botezate într-un stil aparte. Această inițiativă a primarului Ciprian Ciucu este cu un pas mai aproape de realizare, deoarece astăzi s-a semnat plata către cei ce au fost expropiați.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat astăzi, 29 decembrie că a fost semnată plata exproprierilor ce sunt necesare pentru a se realiza patru drumuri. Acestea se vor numi Valea Largă, Osiei, Roții și Viscolului și vor fi gata prin anul 2023.

”Valea Largă, Osiei, Roții și Viscolului„

Acum, că au fost semnate exproprierile, poate începe construirea. După cum a declarat Ciprian Ciucu, cele 4 drumuri cu nume aparte vor fi făcute aproape de la zero. Realizarea studiilor de fezabilitate au fost destul de dificile, după cum spune primarul. Au fost expropriate aproximativ 100 de persoane, iar acum fiecare parcelă trebuie să fie identificată, măsurată, evaluată. De asemenea fiecărui proprietar trebuie să i-se deschidă un cont în care să i-se vireze sumele aferente terenurilor.

Numele drumurilor vor fi următoarele:

  • Drumul Valea Largă
  • Drumul Osiei
  • Drumul Roții
  • Drumul Viscolului

Trei din acestea se află în zona Militari, iar unul din ele aproape de Drumul Taberei. Singurul din viitoarele drumuri ce vor apărea pe harta Bucureștiului ce are ceva utilități trase deja, este Drumul Osiei. Cu toate acestea, Ciprian Ciucu, este încrezător în acest proiect și speră ca rezultatele să fie rapide și îmbucurătoare.

Etapele ce urmează

De acum începe greul. Pentru ca aceste drumuri să poată fi realizate, trebuie să se treacă prin mai multe etape. Acestea sunt dependente unele de altele, deci nici un pas nu poate fi omis. Etapele ce urmează sunt:

  • Contractarea proiectării tehnice
  • Execuția proiectării tehnice
  • Contractare proiectare tehnică pentru toate utilitățile
  • Execuția utilităților
  • Execuție drum și amenajări rutiere și peisagistice

Deci până se vor face drumurile mai sus numite, „e drum lung”, va mai dura ceva. Cu toate ca în general în România construcțiile și reabilitările se desfășoară destul de lent, Primarul Sectorului 6 speră ca lucrările să fie gata în anul 2023.

 

 

Cookies