Val de tâlhării în Capitală. Se fură lanţişoare de la gâtul femeilor

de:
16 aug. 2011
0 Afișari
Val de tâlhării în Capitală. Se fură lanţişoare de la gâtul femeilor

În primul caz semnalat politiştilor a fost vorba despre un tanar care fusese reţinut de mai mulţi oameni, în cursul zilei de luni, după ce ar fi încercat să fugă cu bijuteriile furate de la gâtul unei femei. Oamenii legii l-au depistat şi identificat pe suspect în persoana lui G. Costin de 19 ani, din Bucureşti, care a smuls de la gâtul acesteia două lanţişoare, în greutate de aproximativ 20 de grame. Bărbatul este reţinut în acest moment şi este cercetat pentru tâlhărie.

Cel de-al doilea caz a vizat tot furtul de bijuterii purtate la vedere. Poliţişti din cadrul Secţiei 12 au prins în flagrant doi minori de 14, respectiv 15 ani, care, în timp ce se aflau pe str. Ştefan S. Nicolau, sectorul 3, au smuls de la gâtul unei femei tot un lănţişor. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cei doi sunt autorii unei alte tâlhării săvârşită la începutul lunii, când au smuls două lanţişoare de la gâtul unei alte femei. Totodată, s-a stabilit că în cursul zilei de ieri, cei doi au comis alte două tâlhării pe raza Secţiei 11 Poliţie, poliţiştii găsind asupra lor mai multe telefoanele mobile.

Într-un alt caz protagoniştii au fost tot doi minori, de 13 ani, suspecţi în comiterea a mai multor infracţiuni de tâlhărie, care la începutul lunii au smuls de la gâtul unei femei de 33 de ani, un lănţişor cu cruciuliţă, în greutate de aproximativ 4 grame. Cei doi au tâlhărit, prin aceeaşi metodă, şi o bătrână în vârstă de 80 de ani. Totodată, s-a stabilit că minorii sunt autorii şi a altor fapte de tâlhărie, cu acelaşi mod de operare, comise pe raza altor secţii de poliţie. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cei doi minori încredinţaţi familiei.

Cookies