ARHIVA B365

Val de accidente grave în Capitală. 11 autoturisme au fost avariate

Primul accident a avut loc în zona Obor. Un şofer beat, aflat cu soția și copilul de 2 ani în mașină, nu a observat gardul de pe linia de tramvai montat cu doar două ore înainte și a intrat în el. Impactul a fost atat de violent încât mașina a rupt gardul și a ricoșat în alte două autoturisme.

La fața locului au ajuns și polițiștii care l-au testat pe bărbat și au descoperit că acesta avea o alcoolemie de 0.76 la mie. Bărbatul a refuzat să spună ce s-a întâmplat. Bărbatul se va alege cu dosar penal pentru că a urcat băut la volan.

La câteva minute distanță o tânără de 24 de ani a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident pe Șoseaua Sălaj. Şoferiţa circula cu viteza pe Şoseaua Sălaj a pierdut controlul şi a lovit patru autoturisme şi un stâlp de iluminat public, pe care a reuşit să îl reteze. Tănăra le-a spus oamenilor legii că un şofer al unei platforme nu i-a acordat prioritate și a încercat să evite impactul, producând astfel accidentul.

Cel de-al treilea accident s-a produs la ieșire din Pasajul Unirii spre Tineretului. Şoferul vinovat nu a păstrat distanţa şi a lovit alte trei maşini. Pentru că nu purta centura de siguranţă, şoferul a avut nevoie de ingrijirile medicilor.

Șoferul vinovat de accident se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button