Vakula & Jeremy Underground Paris @ NYE Afterhours

de:
19 dec. 2011
0 Afișari
Vakula & Jeremy Underground Paris @ NYE Afterhours

COLOR prezinta NYE Afterhours 2011/2012

Se spune ca in prima zi a anului nou, toata lumea isi doreste sa fie alaturi de cei dragi, de cei care au insemnat ceva in anul care a trecut si, mai ales, de cei pe care si-i doresc alaturi si in anul care urmeaza.

Noi, Color, am fost profund impresionati de doi tineri artisti foarte talentati pe care am avut ocazia sa ii descoperim cu adevarat la prima editie a festivalului Backyard Weekend: Vakula si Jeremy Underground Paris. Se intorc in Bucuresti pentru a petrece prima dimineata a lui 2012 alaturi de noi, de voi si de Djahz si Giuser.

Speram ca va veti altura cu placere echipei si artistilor Color pentru a intampina 2012 si a deschide impreuna un nou sezon, mai bogat si mai incantator.

Vakula

3rd Strike Records, Firecracker Recordings, Dekmantel, Ethereal Sound Konotop, Ukraine

Mikhaylo Vityk, cunoscut sub numele de Vakula, este un DJ/producator stabilit in Moscova la ora actuala.

Single-urile, EP-urile si remixurile sale au fost extrem de bine primite de publicul iubitor de deep house si astfel a fost catalogat ca un producator caruia ii place sa se joace cu subtilitatea.

Este inca la inceput de drum, dar criticii il privesc ca pe un viitor mare nume datorita talentului sau si a faptului ca si-a construit deja un stil aparte, lucru care il diferentiaza si avantajeaza fata de ceilalti tineri producatori si DJ.

Jeremy Underground Paris

My love is underground, Paris, France

Jeremy este un DJ originar din Paris, Franta, fondator al label-ului My Love is Underground, casa de discuri care lanseaza si astazi release-uri strict vinyl.

Pasiunea sa pentru muzica nu se limiteaza la muzica deephouse, acesta incluzand in colectia sa de peste 5000 de discuri muzica jazz, funk, soul, disco sau afro pentru ca, as acum declara chiar el, muzica nu are frontiere atat timp cat este buna.

Asemenea dedicatie si un sound unic i-au asigurat fani peste tot din lume si astfel a ajuns sa fie invitat la numeroase petreceri si emisiuni international, fiind intr-o puternica ascensiune la ora actuala.

Intrare: 30 lei

Cookies