Văduva poliţistului care a murit în timp ce dirija coloana lui Oprea, sfâşiată de durere FOTO

de:
23 oct. 2015
2 Afișari
Văduva poliţistului care a murit în timp ce dirija coloana lui Oprea, sfâşiată de durere FOTO

Trupul neinsufletit al subinspectorului Bogdan Cosmin Gigina (28 de ani), de la Brigada Rutiera a Capitalei, care a cazut cu motocicleta intr-o groapa sapata pentru lucrari la reteaua de gaze, pe strada Stirbei Voda, a fost condus, vineri 23 Octombrie 2015, de familie, colegi si prieteni, catre cimitirul Ghencea din Capitala. Tânărul se căsătorise cu iubita sa, Raluca, anul trecut.

Moartea lui Bogdan Cosmin Gigina, poliţistul care a căzut într-o groapă în timp ce îl escorta pe timp de ploaie pe ministrul Gabriel Oprea, scoate la iveală detalii şocante despre modul în care sunt folosiţi agenţii de la Rutieră de către superiorii lor.

„Motociclistul a văzut groapa târziu. A frânat şi s-a dezechilibrat. Ştiu de la băieţi că ABS-ul nu funcţiona, plăcuţele nu ar fi fost schimbate. A căzut pe o parte şi a venit motorul peste el în groapă. Ce s-a dat pe staţie rămâne înregistrat. Şase luni sau un an poate să ceară procurorul”, a spus, citat de Digi24, un martor la accident, care a vrut să rămână sub protecţia anonimatului. DETALII AICI.

Cookies