Vadim Tudor contestă în instanţă înlăturarea sa din PRM

de:
06 aug. 2013
0 Afișari
Vadim Tudor contestă în instanţă înlăturarea sa din PRM

Vadim Tudor contestă decizia plenarei PRM din data de 15 iunie, atunci când a fost exclus din partid. Fostul şef al PRM susţine că a venit cu dovada că ar fi fost înlăturat în mod ilegal de la conducerea formaţiunii politice. C.V. Tudor s-a prezentat, marţi, la Tribunalul Bucureşti cu CD-uri prin care să demonstreze că anumiţi membri au votat de mai multe ori.

Concret, Vadim Tudor a catalogat drept ilegale deciziile colegilor săi de partid, afirmând de asemenea că PRM este o marcă pe care el însuşi a înregistrat-o, relatează RTV.

„Trebuia făcută cu prezenţa majorităţi. Ei cu totul au fost 129, trebuiau să fie 170, dar din 129 numai vreo 30 erau membrii ai Consiliului Naţional, restul i-a luat de pe stradă. Am văzut că în absenţa stăpânilor joacă şoarecii pe masă şi am decis ca în acest partid să instaurez din nou un partid cu o mână de fier. Cui nu îi convine să plece”, a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Acesta a fost la fel de tranşant şi în ceea ce o priveşte pe Anca Cârcu.

„În fiecare zi mă aşez pe bordură în faţa casei şi plâng în hohote. Mi-e frică de Anca Cârcu. Toată lumea să înveţe că nu rămân dator”, a adăugat Vadim Tudor.

Cookies