Vadim, circ cu executorii la sediul de partid: „Beţivul ăsta de Băsescu, o să vadă ce îi fac eu!”

de:
26 nov. 2010
5 Afișari
Vadim, circ cu executorii la sediul de partid:

Executorii nu au reuşit să evacueze sediul PRM din strada Emile Zola, după ce Vadim Tudor a protestat la adresa executării. „Vom acţiona în instanţă decizia judecătoriei sectorului 1, iar executorul Ezer a plecat cu coada între picioare”, a declarat Vadim amintind că decizia a fost una politică comandată pe Traian Băsescu. „Nu mă scoate el pe mine din sediu, dar eu îl scot pe el de la Cotroceni”, a spus Vadim.

Vadim Tudor, executorul judecătoresc Lucian Ezer şi avocatul Marin Petre, care îl reprezintă pe Nicolae Caranfil, cel care revendică sediul PRM, au încheiat un proces-verbal prin care se suspendă executarea silită şi evacuarea formaţiunii politice din sediul din strada Emile Zola, până la pronunţarea instanţei, scrie adevarul.ro.

Instanţa urmează să decidă dacă se continuă executarea silită, pentru că PRM nu are niciun bun ci celelalte trei entităţi, a precizat avocatul Marin Petre.
Judecătoria Sectorului 1 a respins solicitarea de suspendare provizorie a executării silite, iar PRM urmează să atace această decizie la Tribunalul Municipiului Bucureşti, se mai precizează în procesul-verbal.

Corneliu Vadim Tudor susţine că nu îl interesează situaţia sediului, ci justiţia. „Eu îmi pun o masă şi un scaun în faţa parcului Cişmigiu şi or să vină mii de oameni la mine!” –  a spus europarlamentarul. El îl consideră vinovat pentru evacuare pe preşedintele Traian Băsescu: „Beţivul ăsta nenorocit de Băsescu, o să vadă ce îi fac eu!”.

Săptămâna trecută, PRM a primit ordin de evacuare din sediu. Ba mai mult, Corneliu Vadim Tudor riscă să rămână şi fără cabinetul de euorparlamentar, care se află în aceeaşi clădire. La începutul lunii martie, Regia Protocolului de Stat a notificat PRM că sediul formaţiunii urmează să fie retrocedat proprietarului, fiul arhitectului Gheorghe Caranfil. Atribuirea unui nou sediu va fi luată în considerare numai după ce PRM îşi va achita debitele, preciza, atunci, RAPPS, scrie realitatea.net.

Cookies