Vadim a reușit să se reîncarneze în Șoșoacă. Pobabil că tribunul nu s-a împăcat niciodată cu faptul că D-zeu l-a scos din politica bucureșteană

03 mart. 2021
1256 Afișari
Vadim a reușit să se reîncarneze în Șoșoacă. Pobabil că tribunul nu s-a împăcat niciodată cu faptul că D-zeu l-a scos din politica bucureșteană

Timp de cinci ani, de când s-a dus pe lumea ailaltă, Corneliu Vadim Tudor a întocmit milioane de petiții la Sfântul Petru, Cancelarul Domnului Iisus. Zi de zi. Să-l lase înapoi pe Pământ, să-i dea voie să se întoarcă în București. Felul brutal în care Dumnezeu l-a smuls din politica dâmbovițeana îl doare și acum, de parcă s-ar fi întâmplat ieri. Vestea nemaipomenită pentru "toți românii de bună credință" este că Vadim a primit, în sfârșit, permisiunea să se reîncarneze în cine vrea el. A făcut-o! Vadim a făcut-o! Tribunul a reușit să se întoarcă printre noi și s-a reîncarnat în Sosoacă. Detalii, mai jos.

Șosșacă nu e Șoșoacă, e Vadim toată ziua! Nu va lăsăți induși în eroare de faptul că are sâni și este femeie. Vorbește cu glas de doamnă, dar în spatele ei se află răposatul Cornelius. Tribunul a scris cereri de învoire la reiincarnare timp de cinci ani, până când toate eforturile și strădaniile i-au fost răsplătite, semn că există Dumnezeu. Putea să nimerească într-un corp de câine șchiop, broască râioasă sau se putea reâncarna într-un ungur.

diana, iovanovici, sosoaca

Avocata Diana Șoșoacă este o femeie înstărită; bunicii ei erau machidoni

Dar, Dumnezeu a vrut să fie altfel. Jesus a dorit ca Vadim să primească un corp tânăr de femeie în putere, avocata care-și poartă ia străbună cu mândrie. Doamnă bine și cu ceva agoniseala, conform declarațiilor sale. Diana Iovanovici Șoșoacă a scris în declarația de avere că are un teren agricol de peste 20.000 de mp în Baloteșți, județul Ilfov și trei terenuri intravilane, două în Vâlcea și unul în Dâmbovița. Mai deține două apartamente, o casă de vacanță și o mașină din anul 2015 plus obiecte de artă în valoare de 5000 de euro. Deci, Vadim, chiar că nu se putea mai bine.

Are gura lui Vadim, dracii lui, spumele lui. Are temperament de procurorul acuzării la Nuremberg, are intonația la ea, invectiva, întrebările retorice, aberațiile care prind, declarațiile șocante de i se mai spune și “Diana Șoșochează”. Este prima care dă fuga în România profundă, acolo unde se întâmplă ceva care presupune și o mare adunare națională. Că se duce numai unde sunt deja strânse mulțimi mari, nu o interesează numerele mici. Prima, de parcă ar fi o jurnalistă de teren foarte muncitoare și pe fază.

diana, iovanovici, sosoaca

Mama avocatei este medic ginecolog și are o specializare în ezoterism

Diana Șoșoacă a fost prima care s-a dus la Sfânta Parascheva, pe când era în campanie electorală. Și acolo Vadim i-a dat putere, mușchi și sânge în instalație ca să se imbrânceasca puțin cu jandarmii și să căștige o bătălie epică. Forțele de ordine au dat înapoi și Șoșoacă, înfășurată în tricolor, fără mască, urmată de feciorii și de fiicele neamului nemascat au tabarât pe racla Sfintei Parascheva. Liberi. Fără botniță. Liberi la COVID-19. Conduși de femeia cu mână de fier. 1-0 pentru echipa Șoșoacă-Vadim.

A fost prima care s-a imbrâncit cu Nelu Tătaru, prima ei ispravă care a precedat vânatoarea de miniștri în care este acum antrenată. Știe, de pildă, când iese Vlad Voiculescu la declarații de presă. Hop și Șoșoacă! “Câți oameni trebuie să mai moară că dvs să va dați demisia? Spuneți! Sunteți pentru a două oară ministru al Sănătății! E dreptul meu! Dumneavoastră sunteți numit” i-a strigat senatoarea AUR Ministrului Sănătății, de nu mai știa omul cum s-o evite sau măcar să o facă să tacă.

diana, iovanovici, sosoaca

Șoșoacă, prezentă oriunde se întâmplă ceva. Și se duce cu chef de scandal

A fost prima mare tupeistă din toată țara când s-a dus la lucrările Senatului fără mască, dar înarmată cu o scutire de la medicul de familie. Cum făceam noi când doream să ne dăm loviți ca să chiulim de la școală. N-a ținut scutirea, Șoșoacă nu a reușit să demonstreze că suferă de boli de plămâni incurabile, adeverința a fost declarată neconformă și senatoarea a fost nevoită să accepte să poarte masca în Senat. 1-0 pentru sistemul ticăloșit.

A fost prima care a dat fuga în Valea Jiului să le spună minerilor că ei au “o cultură a protestului, chiar dacă uneori e sângeroasă”, iar Vadim s-a abținut să o ajute să-i stârnească pe mineri să vină la București, cum a mai făcut el cândva. Prima care se duce la spital, la biserică, în piață, prima care scoate imprecația la oameni și bagă live pe Facebook.

diana, iovanovici, sosoaca

Șoșoacă și-a tachinat colegii de partid până când au dat-o afară

Diana Șoșoacă a fost și prima care și-a supărat colegii de partid atât de tare încât au dat-o afară, au lăsat-o fără pălărie politică. Răutăcioasa mică pur și simplu i-a tachinat până când nu au mai suportat teroarea. Cică au cedat psihic.

Doamna Șoșoacă i-a supărat în aceste două luni pe colegii mei în fiecare zi veneau să se plângă. S-a certat miercurea trecută cu colegii de la Senat, i-am zis să vină în birou, să discutăm. -Nu, vino tu la mine la birou, mi-a spus. Aveam plen și nu am putut interveni, iar colegii nu au mai răbdat, un partid este o echipa, nu sunt lupi singuratici. Eu i-am tot luat apărarea.. Dar au fost conflicte. Ziua și conflictul, nu poți să faci o echipa așa (..) Încercăm să ținem cu credința, dar văd că diavolul și-a băgat coada. Diavolul este orgolios, e ipocrit și face greșeli. Mai bine că s-a întâmplat acum, decât să ajungem la un conflict total” a declarat George Simion. 1-0 pentru colegii de AUR.

diana, iovanovici, sosoaca

Șoșoacă susține că l-a făcut pe Johannis să-și coboare privirea, rușinat

A fost singura care l-a sfidat până și pe Președintele României când s-a dus la Cotroceni fără mască. A purtat-o, dar așa, mai șmecherește, până sub nas. A povestit apoi oripilată ce s-a întâmplat acolo, la ce torturi a fost supusă, mai rău ca-n lagăr. Au dezbrăcat-o!

Ne-au dezbrăcat și ne-au pus să trecem ca la aeroport cu control special și ne-au reținut telefoanele. Atenție, este o încălcare gravă. Eu am cerut proces verbal de predare-primire, s-a uitat ciudat la mine, deși ca demnitar al statului român, chiar dacă nu am depus jurământul.. ne-au luat telefoanele și va spun că tare mi-e că s-a umblat la el. Eu acum o să mă duc să-l verific pentru că eu știu ce fac ei”, a declarat Diana Șoșoacă. Iar despre întâlnirea cu Johannis, iată ce chimie a fost acolo.Nu mi se pare că Johannis este dulap, cum i se spune. Sincer va spun, am rămas uimită să văd un om foarte înalt, subțirel, nu este lat cum apare la televizor. Ce m-a impresionat foarte mult este privirea lui timidă. Nu a putut să susțină privirea mea continuă. Și-a lăsat ochii în jos, se vedea că are o curiozitate, ne-a privit pe toți, în special pe mine și pe George Simion. Mi s-a părut un om timorat. Avea o voce foarte înceată, nu caldă, tremurândă. Ăsta este timbrul vocal, tremurând. Ne-a dat cuvântul. Noi am hotărît ca George Simion să fie cel care vorbește” i-a mărturisit Șoșoacă Maestrului de pui vii, Ion Cristoiu.

Șoșoacă susține că misoginul Sorin Lavric a vrut să dea în ea. Adică cică a și ridicat mâna!

A fost prima care l-a înfruntat si pe liderul AUR Sorin Lavric când acesta a exclus-o din partid. L-a acuzat că a vrut să o pocnească, noroc că a știut ea cum să se ferească.

Eu nu am probleme cu el pentru că sunt femeia-bărbat bine. Dar s-a oprit la timp pentru că i-am zis cine ești tu să îndrăznești să faci așa ceva? Cum îți permiți? -Cum îți permiți tu să faci criminali guvernul, politicienii? Campania electorală s-a terminat, a spus Lavric. A, deci în campanie am mințit, iar acum venim în Parlament să ne facem interesele obscure exact ca celelalte partide”. 1-0 pentru misogin, Șoșoacă a rămas fără partid.

diana, iovanovici, sosoaca

Mama senatoarei propăvăduieste ezoterismul, nu-i exclus ca Vadim chiar să se fi reîncarnat

O să mai auzim de „femeia bărbat-bine”, așa cum se autointitulează senatoarea Șoșoacă. Va fi în prima linie, acolo unde sunt greve, accidente, pelerinaje, serbări populare, bătăi cu zăpadă, va fi acolo ca să pozeze în Apăratoarea Patriei și mulți o vor crede. Pentru că se declară Anti-Sistem, anti-COVID, anti-mască, anti-marțieni, anti-tot și tot ce este “anti” prinde la români. Să vedem ce o s-o mai sfătuiască Vadim că bătrânul tartore știe mai bine ca oricine ce vor să audă masele. Sau, poate că o va sfătui mama ei, Alice Florescu-Bleotu, un cunoscut ginecolog ezoteric. Că românilor le place mult să vorbească uneori cu morții, să blesteme, să se ducă la vrăjitoare. Luați aminte la ce spune mai jos mama lu’ Sosoacă și imaginați-vă cum ar da vorbele astea pe un pliant electoral:“ România este o zona plină de energie, are acel octogon. Cei care au puțină cunoaștere ezoterică știu că în România există 7 din cele 8 puncte hiperenergetice cu care se poate face lanțul de unire, de blocare a acestor energii manipulate și de distrugere a noastră”. Dacă se reîncarnează și OTV-ul, suntem pierduți.

Citește și:

Cookies